maanantai 19. joulukuuta 2016

Ajokortti opetusluvalla hinta 2019

C- ja D-luokan opetus voidaan antaa opetusluvalla vain kuljetusalan tutkintoon johtavan oppisopimuskoulutuksen yhteydessä. Opetusluvan myöntämisen edellytykset opetettavalta. Ennen opetusluvalla opettamista, varmista että täytät vaatimukset opetusluvan saamiselle. Näiltä sivuilta löydät tietoa miten hankitaan ajokortti opetusluvalla.


Liikennerikkomusten tai henkilökohtaisten ominaisuuksien vuoksi opetuslupa voi jäädä saamatta. Kevytautoa saa ajaa jo vuotiaana. Tällä hetkellä AM 1-kortin keskihinta on 2euroa. Mopoautokortin hinta (AM 121) on Autokouluhinnat. Siellä suoritetaan myös teoriakoe ja ajokoe.


Etukäteen varattu aika ajokortti - ja lupapalveluihin säästää aikaasi. Opettaja voi halutessaan osallistua oppilaan kanssa turvallisuuskoulutukseen. Todistusta suoritetusta koulutuksesta on pidettävä mukana ajo-opetuksessa.


Autokoulussa annettavan koulutuksen sijaan opetusta voidaan antaa myös opetusluvalla. Varsinainen ajokortti toimitetaan kotiin saakka postitse, tai vaihtoehtoisesti noudetaan Ajovarman toimipisteeltä. Todistus suoritetusta koulutuksesta tulee pitää mukana ajaessa. Uusi ajokorttilaki astui voimaan 1. Perusperiaate uudessa laissa on, että oppilas saa itsenäisesti valita tarvitsemansa koulutuksen määrän ja sisällön. Lainsäätäjä ei määrittele kuin tietyt minimit, oppilas ja opettaja yhdessä katsovat, mitä sen päälle tarvitaan.


B-luokan teoriakoe on. Autokouluautoissa opettajalla on käytössä useimmiten jarrun lisäksi kytkin ja mahdollisesti kaasupoljinkin. Hinta asennuksineen voi olla kuulemma jopa toista tonnia, joten ei oikein kannata. Jokilammen mukaan kymppikokeilussa ajokortin hinta puolittui.


Perusosion keskihinta asettui 9euroon. Päälle tulee vielä pidentynyt kuljettajantutkinto, jonka hinta nousi muutamalla kymmenellä eurolla. Nyt ollaan varmaan hyvin lähellä sitä, mitä se hinta tulee olemaan.


Ajokortti opetusluvalla. Voit aloittaa opettamisen vasta kun opetuslupa on myönnetty. Tilaa B-ajokortin teoriakoeharjoittelu.


Vertailussa maan edullisin B- ajokortti löytyi Oulusta 9euron hintaan. Lisää sähköpostiosoitteesi ennen kuin aloitat Ensimmäinen ajokortti –palvelun käytön. Tieliikenteen perusteet, eli EAS-kurssi, on ainoa pakollinen osuus mopokortin suorittajalle. Tosin jos sinulla on jo jokin muu ajokortti (esim. traktorikortti) sinun ei tarvitse suorittaa teoriaopetusta. Teoriatunnit suoritetaan virtuaalisesti netissä tietokoneen, tabletin tai puhelimen äärellä, josta on etäyhteys autokoulun opettajaan.


Meillä suoritat teoriaopinnot verkko-opintoina silloin kun sinulle parhaiten sopii aktiivisuudestasi riippuen jopa päivässä! Valitse sopiva kurssipaketti, ilmoittaudu mukaan ja aloita autokoulu tänään! Huomaathan, että Mini-pakettiin ei sisälly turvallisuuskoulutusta.


Turvallisuuskoulutus on pakollinen, mikäli suoritat ensimmäistä ajokorttiasi. Tällöin Basic- ja Premium-paketin hinnasta vähennetään 70€. Mopokortin voit hankkia myös opetusluvalla. Harjoittelun liikenteessä voi aloittaa vasta kun oppilas on täyttänyt vaaditun ikärajan vuotta.


T-luokan ajokortti , ei pakollisia EAS teoriatunteja tarvita. Tieliikenteessä ajoneuvon kuljettajalla tulee olla ajoneuvon luokkaa vastaava ajo-oikeus, jonka osoituksena on ajokortti. Jos oppilaalla on esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit