perjantai 23. joulukuuta 2016

Helsinki vantaa palvelupiste

Takaamme parhaat hotellihinnat. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu! Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Paras valikoima ja parhaat hinnat.


Helsinki vantaa palvelupiste

Tutustu palveluun ja löydä palvelupisteen sijainti sivuillamme. Etsi palvelua hakusanalla tai tuo näkyviin kaikki kerroksessa tarjolla olevat palvelut samanaikaisesti. Viihtyisät työpisteet ja monipuoliset hotelli- ja kongressipalvelut mahdollistavat myös tehokkaan työskentelyn ennen lennolle lähtemistä.


PASILAOpastinsilta A, Itä-Pasila, pihataso ma-pe 8. Vantaa -info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Myyntipisteitä ovat monet kioskit ja marketit. Niissä voit ladata HSL-kortin ja ostaa haltijakohtaisen kortin.


Helsinki vantaa palvelupiste

Ennen markkina-alueen laajentumista haetut järjestysnumerot ovat voimassa edelleen siinä kunnassa, joista ne on haettu. Verotoimistojen osoitteet ja aukioloajat löydät verotoimistohausta. Tarkista voitko hoitaa asiasi sähköisissä palveluissamme tai puhelinpalvelussamme. Asiakirjat voit jättää mihin tahansa Verohallinnon toimipisteeseen.


Pankkiasiointi onnistuu aina toimipaikkojen ollessa avoinna. Pasilan palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8. Itäkeskuksen palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–17. Voit ostaa lippuja ja ladata matkakortin myös HSL:n myyntipisteistä, joita on monissa kioskeissa ja marketeissa. Palvelemme niin lähteviä kuin saapuvia matkustajia. Meille voit jättää säilytykseen mm.


Etäisyyksiä tuulilasikorjaamostamme: Kauppakeskus Jumbo km, Flamingo km, Lentokenttä km, Tikkurila km, Koivuhaka km. Bussilinjojen 5ja 6pysäkki sijaitsee muutamien minuuttien kävelymatkan päässä. Kaupungilla on käytössään laajat arkistot ilma-, viisto- ja ortoilmakuvia.


Ilmakuvista löytyy lisätietoa ilmakuvasivustolta. Tiedustelut sähköisistä kartoista: p. Sähköposti: kirjaamo. Postin palvelupisteet ja aukioloajat. Paketti- ja kirjelähetysten noutaminen, valmiiksi maksettujen ja kotimaan lähetysten lähettäminen (pl. Vakuutetut ja saantitodistus lähetykset).


Helsinki vantaa palvelupiste

Helsingin poliisin vaihde puh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit