tiistai 6. joulukuuta 2016

Ostotarjous sähköpostilla

Asunnon ostotarjous tai kiinteistön esisopimus ei täytä lain asettamia vaatimuksia. Ostajalle on annettu virheellistä tai puutteellista tietoa kaupan kohteena olevasta asunnosta tai kiinteistöstä. Esitäytetty ostotarjous. Voit pyytää asunnon myyntiä hoitavaa välittäjäämme lähettämään sinulle sähköpostilla esitäytetyn ostotarjouslomakkeen, jonka voit rauhassa täyttää loppuun. Halutessasi saat ostotarjouksen myös asuntoesittelystä joko tyhjänä lomakkeena tai valmiiksi esitäytettynä.


Alta löydät tarkemmat ohjeet. Täytä alla oleva esitietolomake, lopuksi paina lähetä. Lähettämänne tiedot saapuvat meille. Huomioithan, että virka-ajan ulkopuolella (illat sekä vkl) lähetetyt tiedot käsitellään, kun se on kohteen välittäjän työajan puitteissa mahdollista.


Mikäli kaupan toteutuminen on syystä tai toisesta kuitenkin epävarmaa, voit kirjata tarjoukseen purkavan ehdon. Jos asunnon omistaja hyväksyy ostotarjouksen ja ostaja jostain syystä peruukin asuntokaupan, hän joutuu maksamaan kuitenkin myyjälle käsirahan suuruisen summan. Suullinen ostotarjous on mahdollinen, mutta ei suositeltava.


Ostotarjous on sitova ja se pitää tehdä kirjallisena. Jos omistaja itse toimii asunnon myyjänä, voidaan asunnon ostotarjous tehdä suullisesti. Tämä ei ole kuitenkaan suositeltavaa, sillä puheen tasolle jääneet sopimukset ovat epävarmoja.


Sekaannuksia ostajan ja myyjän välillä voi tulla useissa ostotarjoukseen liittyvissä. Kiinteistön kaupassa ostotarjous on hyvä myös tehdä kirjallisesti. Jos jompikumpi kaupan osapuolista peruu kaupan, ei sopimussakkoa tarvitse maksaa eikä ostaja menetä maksamaansa osaa käsirahasta. TARJOUS, kiinteistö Tarjoudumme ostamaan tässä mainitun kiinteistön ja sillä olevat rakennukset tarjouksessa mainituilla ja muuten sovittavilla kauppaehdoilla.


TARJOUS, asunto-osake Tarjoudumme ostamaan tässä mainitut osakkeet tarjouksessa mainituilla ja muuten sovittavilla kauppaehdoilla. Kaupantekopäivä Kauppakirja allekirjoitetaan viimeistään_____. Luo tarjous heti tästä.


Kerrohan kaverillekin. Tämä tarjouspohja on täysin ilmainen, ja voit käyttää sitä niin paljon, kuin haluat. Mikäli käytät tarjouspohjaa, toivomme kuitenkin, että kerrot siitä myös kavereillesi! Ohjeita sähköisen ostotarjouksen tekemiseen. Kohteen tarkka osoite: Lisää koko lähiosoite, myös asunnon numero.


Tästä syystä ostotarjous on hyvä tehdä aina kirjallisesti,. Välittäjälle asunnon ostotarjous tehdään aina kirjallisesti. Asuntotarjouksen saat joko sähköpostilla tai kirjeitse antamaasi Asuntotarjouksen hyväksyminen. Tarjouspyyntö sähköpostilla - Autoliikkeet ja auton ostaminen.


Jos myyt asuntoa itse, ostotarjous voi olla suullinen tai kirjallinen. Kirjallista tarjousta kannattaa suosia myös silloin, kun myyt asuntoa itse, jotta molemmat tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa. Tarjoukseen voi laittaa ehtoja sen sitovuudesta.


Vaikka tarjousvaihe on usein hektinen ja määräajat lyhyet, huolehdi siitä, että saat tarjousvaiheen kaikki sovitut seikat kirjallisesti, ainakin sähköpostilla. Voit lisätä laskulle PDF-muotoisia liitteitä siten, että ne tulostuvat laskun mukana. Näin neuvoo nettiasunto.


Tällöin voit myös lähettää laskun sähköpostilla , verkkolaskuna tai postittaa sen liitetiedostojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit