maanantai 19. joulukuuta 2016

Turku rakennusvalvonta arkisto

Samat kirjat, halvemmat hinnat. Näitä ovat lupapäätökset, hakemusasiakirjat liitteineen, pääpiirustukset sekä erityissuunnitelmat (rakenne-, ilmanvaihto- ja vesi- ja viemäröintisuunnitelmat). Yhteydenotot: arkisto.


Tähän kommenttiin kätkeytyvä syvä ironia tulee ilmi, kun lukee mainitsemaani Turun Sanomien juttua: Turussa yksi arkkitehti – epäilemättä varsin varakas ihminen – saa päättää siitä, mitä kukin voi kaupungissa rakentaa. Joten juuri rakennusvalvonta mahdollistaa sen, että pieni eliitti päättää mitä kaupungissa rakennetaan. Hakemusten keskimääräinen käsittelyaika on noin neljä viikkoa siitä kun lupapäätöksen kannalta kaikki oleelliset asiakirjat on liitetty sähköiseeen asiointipalveluun. Asiakirjapyynnöt käsitellään saapumisjärjestyksessä.


Järjestelmään on asetettu suojaus, eikä kaupungin mukaan väärinkäyttötapauksia ole havaittu. Raisiossa on otettu 1. Helsingin rakennusvalvonta ei innostu Teuvo Hakkaraisen sauna-asumisesta – esittää sille loppua uhkasakon uhalla. Muita piirustuksia voi tiedustella osoitteesta arkisto. Turun rakennusvalvonta ei antanut mun tehdä tallia.


Tältä sivulta löydät viranomaisten ohjaukseen liittyvää tietoa sekä viranomaisille tarjoamamme palvelut. Tiedote: kotitalouden verottajan rakentamisilmoitusta (verottajan todistus) ei tarvitse esittää rakennustarkastajalle 1. Kotitalouden ei tarvitse esittää rakennustarkastajalle Verohallinnon antamaa todistusta siitä, että rakentamisilmoituksen tiedot on verottajalle ilmoitettu. Arkiston henkilökunnan yhteystiedot. Helsingin kaupungilla on yksi yhteinen koko kaupunkia palveleva kirjaamo.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Turku on kaikkien kulttuurikaupunki! Entä oletko rakentamassa unelmiesi taloa? Silloinkin asioit kuntasi kanssa.


Kunnan rakennusvalvonta nimittäin selvittää rakennushankkeiden luvanvaraisuuden ja käsittelee rakentamiseen liittyviä lupia. Kuntien palvelut kuuluvat myös perheen pörröisille jäsenille. Kunnan tarjoama eläinlääkäri hoitaa karvakavereiden vaivat kuntoon. Kaavamääräyksiin toivottiin niin tarkkoja tarinoita, että rakennusvalvonta , luottamushenkilöt ja rakennusliikkeet sitoutuvat niihin.


Samalla pohdittiin, vaaditaanko SAFA-arkkitehdeilta rakennusvalvonnoissa tarkempia suunnitelmia kuin muilta suunnittelijoilta. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Tämän sivuston alalaitaan on kerätty neuvontanumeroita ja linkkejä kaupungin digitaalisiin palveluihin. Kirjaamossa kirjataan päätöksentekoon liittyvät asiat ja ne asiakirjat, joihin viranhaltija antaa vastauksen.


Kirjattavia asiakirjoja ovat mm. Kirjaamo antaa asiakaspalveluna tietoja vireillä olevien asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä. Rakennusvalvonta Tampere. Kuntien rakennusvalvontaviranomaiset huolehtivat rakentamista koskevien lupien käsitteylystä ja rakennustyön aikaisesta valvonnasta.


Lisäksi he huolehtivat rakennetun ympäristön valvonnasta. Huolehdimme kuntien edunvalvonnasta rakennusvalvontaan liittyvissä kysymyksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit