torstai 29. joulukuuta 2016

Kuusamon poliisi tiedottaa

Joulun ja uuden vuoden aukioloajat Oulun poliisilaitoksella - Lisäksi huomioitavaa Ylivieskan, Haapajärven, Kuusamon , Raahen, Muhoksen ja Oulun palveluissa 18. Reaaliaikainen hälytysten ja Piipaa-uutisten seuranta Kuusamo paikkakunnasta. Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus.


Kuusamon Rautakarhuksi nimetty nuori karhu on jouduttu lopettamaan, Oulun poliisi tiedottaa. Luonnonvarakeskuksen asiantuntijat onnistuivat torstai-iltana 4. Kuusamossa karhun, jonka oikeassa etutassussa oli näädänraudat. Ulkopaikkakuntalainen mies menehtyi jäätyään kaivinkoneesta pudonneen kauhan alle. Poliisi tutkii asiaa.


Kuusamon ja Pudasjärven poliisiasemien asiakaspalvelut ovat kiinni 16. Välikohtaus tapahtui aamulla ravintolan edustalla. Naisen päähän tuli iskun seurauksena verta vuotava haava. Liikkeestä anastettiin useita ampuma-aseita, joista osa löytyi liikkeen lähistöltä maastosta. Tekijällä epäillää olleen ainakin yksi pitkä ase.


Yhdestä henkilöstä on silminnäkijähavainto. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa paikkakunnalla Kuusamo. Suomen poliisiin viralliset tiedotteet. Meloja hukkui Kuusamon Kitkajärvellä lauantaina, tiedottaa poliisi.


Varaa ajat kerralla koko perheelle. Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Koillismaa on maantieteellinen alue,. Kuollut nainen on löydetty Kuusamon Kitkajoen Käylänkoskesta, kertoo poliisi.


Rikoskomisario Risto Määttä Kuusamon poliisiasemalta kertoo MTV Uutisille, että poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi asiaa tarkemmin. Tutkinta on vielä alkuvaiheessa, hän toteaa. Kuusamon keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtui lauantaina 18. Epäilty tekijä on myös noin 40- vuotias paikkakuntalainen mies ja miehet olivat entuudestaan tuttuja keskenään. Lisäksi selvitettäväksi tuli parikymmentä pahoinpitelyä ja yhtä monta rattijuopumusta.


Kuopion Petosella poliisi joutui puuttumaan. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Asian tutkinta jatkuu ja poliisilla ei ole tässä vaiheessa asiasta muuta tiedotettavaa.


Lue myös: Oulun poliisilaitos jatkoi liikenteen normaali valvontaa koulujen lähistöllä viime ja tällä viikolla. Tykkää ja jaa artikkeli. Kun jo tapahtunut hyväksikäyttö tai sen epäily tulee koulussa esille, niin siitä tulee tiedottaa rehtorille, terveydenhoitajalle sekä kuraattorille. Nämä tahot ovat yhteydessä muihin viranomaistahoihin sekä huoltajiin.


Rajavartioston partioiden osallistuminen näihin poliisi -, pelastus- ja ensihoitoviranomaisten vastuulle kuuluviin tehtäviin perustuu säädöksiin ja em.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit