torstai 1. joulukuuta 2016

Korttisuoja prisma

Laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihde-elektroniikan laitteille. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa. RFID- korttisuoja suojaa lähimaksukorttisi luvattomalta kortin lukemiselta. ENJOY lähimaksukortin suojakuori suojaa tehokkaasti etäluettavat lähimaksukortit lompakossasi estäen korttien väärinkäytön Suoja soveltuu sekä vaaka- että.


Annamme ilmaiseksi yhden lähimaksun estävän korttisuojan jokaiselle asiakkaallemme. Kortti asetetaan suojan väliin, suoja sopii sekä pysty- että vaakamalliseen korttipaikkaan. Suojaa lähimaksukorttisi luvattomalta kortin lukemiselta.


Tämä suojakortti mahtuu hyvin lompakkoon pehmeytensä ja ohuen materiaalinsa ansiosta. Korttisuojan patentoitu muotoiltu takaa sen, että pankkikortti on helppo nostaa lompakon korttitaskusta ja myös asettaa takaisin. Täältä löydät valikoiman nykyaikaisia ja käytännöllisiä lompakoita ja korttikoteloita. Osassa tuotteissa on erinomaisten käyttöä helpottavien ratkaisujen lisäksi myös muita älyominaisuuksia kuten varavirtalähde tai RFID-suojaus.


Tutustu tarjontaan! Secrid Cardprotector on korttikoteloiden aatelia. Siihen mahtuu sen ohuesta ja minimalistisesta ulkonäöstä huolimatta jopa kuusi korttia. RFID-tekniikkaan perustuva kortti suojaa etämaksu-varkauksilta.


Lompakko, metallilompakko vai molemmat? Joskus haluat ottaa mukaan koko lompakon ja kaikki setelit, kolikot, kuitit ja kortit, mutta toisinaan riittää pieni metallilompakko, jossa on mukana tärkeimmät kortit. Gigantti tarjoaa parhaan valikoiman kodinkoneita parhaaseen hintaan. Robin avaimenperä (design by Robin) Robin-teräskorusarja Kultajousen verkkokaupasta ja Kultajousi-myymälöistä.


Suomen paras valikoima hienoja ja käytännöllisiä Rfid suojattu lompakot hinta alkaen €199. Prisma -myymälöiden puhelinnumerot. Korttisuoja taittuu korttisi molemmille puolille suojaten korttisi riippumatta. Yrittäjä ja keksijä Timo Äärinen esittelee helpon konstin lähimaksukortin suojaamiseksi.


Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Näe kaikkien S-ryhmän myymälöiden ajankohtaiset tuote- ja hintatiedot. Tilaa uutiskirje ja saat kuulla tarjouksista ja eduista ensimmäisten joukossa! Pankki- ja luottokortit sisältävät nykyisin RFID (Radio Frequency Identification) sirun, joka sisältää henkilökohtaisia tietoja.


Valitettavasti niiden varastaminen on mahdollista muutamassa sekunnissa laukun tai taskun läpi skannerilla. RFID-suojatut lompakot sisältävät suojakalvon, joka estää laittoman skannauksen lompakon ollessa kiinni. Korttilompakko, MiniWallet Vintage, RFID Safe. Korttikotelossa on nappi, josta painamalla saat kortit kätevästi esille. Skyddar dina bank- och kreditkort mot trådlös skimning.


En mobiltelefon är allt vad en tjuven behöver för att länsa ditt konto – och det tar inte mer än ett par sekunder. Utan att du märker något. Tyylikäs ja RFID suojalla varustettu lompakko on must-have nykypäivän accessori.


Heitä chasmanit lompuukiin ja suojaa elektroniset tietosi uuden ajan taskuvarkailta. Tässä on linnakkeesi, joka suojaa sekä käteisen että korttitiedot. Tämä metallinen suoja pitää korttisi.


Fantasiapelit on pelien ja sarjakuvien erikoisliike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit