torstai 22. joulukuuta 2016

Suruadressi etiketti

Miten toimia adressin kanssa? Tietoa suruadresseista ja miten toimia suruadressin kanssa. Lähetys sisältää kauniin adressin, sisälehden teksteilläsi, kuorituksen ja toimituksen.


Paljon eri kokoja ja malleja. Painata oma teksti ja kuva! Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Toimituspalvelu sisältää adressin, painamisen ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Kuka adressin voi lähettää?


Mitä adressiin kirjoitetaan? Kenelle, minne ja milloin adressi lähetetään? Savonlinnan seudun yhteispäivystyssairaala on turvattava. Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama yhteistyöverkosto.


Hoidamme hautausjärjestelyt kattavasti ympäri Suomen. Me autamme, neuvomme ja palvelemme. Harvoilla ihmisillä on juurikaan kokemusta hautajaisista ja kun läheinen tai ystävä kuolee, moni miettii miten hautajaisissa toimitaan. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kauniita adresseja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä saksaksi, joilla ottaa osaa omaisten suruun ja muistaa edesmennyttä. Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressin.


Osta Adressit ja kortit Punaisen Ristin verkkokaupasta. Valitse muistovärssy Kotilieden kattavasta suruvärssykoosteesta, kun haluat ilmaista osanottosi ja surunvalittelusi poismenon johdosta. Nämä sururunot sopivat lähetettäväksi niin tekstiviestillä, adressilla kuin postikortillakin. Menetin viisivuotta sitten kolme perheenjäsentä vajaan kolmen kuukauden aikana, liian läheltä, ÄLÄ ainakaan sano otan osaa, minulle toi sanoma oli mitä hirvein, (olisivat vieneet kokonaan) suru on niin yksilöllistä ja toinen mitä en koskaan kellekään soisi sanottavan on kyllä aika parantaa,,, niinpä millekään surulle ei ole käsikirjoitusta, josko vuosi tai hautajaiset.


Suruadressi -mallistomme on laaja, yli vuoden kokemuksella suunniteltu suomalaista sielunmaisemaa koskettavaksi. Adressimme ovat laadukkaita, Suomessa painettuja, yksilöllisesti asiakkaan muistolauseella ja osanottotekstillä painettuja tai meidän valmiista muistolause-valikoimasta toteutettuja. Tietoja ja ohjeita: Näin ostat verkkokaupasta Usein kysytyt kysymykset Toimitusehdot Rekisteriseloste.


Vierailija: Kysyisin kun ei iole kokemusta kuinka toimin. Harvoin tekemisissä oleva sukulainen on kuollut ollessamme matkalla, toista viikkoa sitten. Haluaisin vainajan perhettä lähestyä ottamalla osaa suruun esim. Mahdollissuus on lähettää vainajan kotiosoitteesseen. Taikka sit jos ei ole omaa avoipuolissolla ollut elossa hänen kuoltuuaan niin sitten sukulaiselle joka n lapsi tai joku muu tuttava tai tuttu.


Hautaustilaisuudessa on tapana kunnioittaa vainajan muistoa laskemalla kukkalaitteet ja seppeleet arkun läheisyyteen siihen varattuna aikana. Muistolauseita surun hetkellä. Ennemminkin kannattaa lähettää vaikkapa surunvalittelu kukat tai tavallinen surunvalittelu kirje.


Kun suru on kohdannut ystävää, voi osanoton ilmaiseminen olla vaikeaa. Täältä löydät lohdutuksen sanoja, runoja ja värssyjä surun keskelle. Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit