keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Suomen puhelinluettelot

Rekisteröitymisen jälkeen numerohaun käyttö on ilmaista. Numerotiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa. Tekstiviesti rekisteröitymisen(30€) jälkeen yksityishenkilöiden numerohakua voidaan käyttää ilman rajoituksia.


Palvelusta löytyvät tiedot tulevat puhelinoperaattoreilta ja yritysten osalta useista tietolähteistä. Lue lisää Fonectan hakupalvelussa julkaistavista tiedoista. SUOMEN PUHELINLUETTELOT.

Palveluhaun puolelta löytyvät kaikki suomalaiset yritykset yhteystietoineen. Alueelliset puhelinluettelot. Viestintäviraston suositusten mukaisesti. Fonecta on nyt painattanut viimeisen paperisen luettelonsa.


Puhelinluettelot ovat laihtuneet viimeiset kymmenen vuotta. Joku poika on heidän antamiensa tietojen mukaa soittanut minulle ja näin olisi syntynyt sopimus keskenämme. Suomenpuhelinluettelot. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kuopio, ja pääasiallinen toimiala Agentuuriliike.


Yhtiön toimitusjohtaja on Juha-Petri Heimonen.

Liikevaihto laski. Soittaja oli tarkistanut yrityksen yhteystietoja: onko yrityksenne se ja se, onko osoite vielä sama, entä onko puhelinnumero sama? Sähköistä puhelinluetteloa voidaan käyttää sekä selaimella että mobiililaitteilla ilmaiseksi. Uudenmaanpuhelinluettelossa.


Yle Uutiset Perinteisen, painetun puhelinluettelon sisältö on nykyään tiivistetty nettiin, esimerkiksi älypuhelinsovellukseen. Aalto, Ilmari, esik. Sovellus on ilmainen. Uudet puhelinluettelot kolahtivat äskettäin eteisen lattialle.


Viime vuoden luettelon kartat olivatkin jo menneet aivan koirankorville. Luetteloista löytää parissa minuutissa tarvittavan puhelinnumeron tai osoitteen. Kilpivalmiste, Omist.


Helena Turpeinen Tmi. Näkyvyyden optimointi. Helsingin asukasluku oli tuolloin noin 1tuhatta. Tarvitsitpa kertaluonteista tukea yrityksesi hakukone- tai verkkomainonnan suunnitteluun tai vuosisuunnitelmatyyppistä palvelupakettia yrityksesi hakemistonäkyvyyden selkiyttämiseen, yhteydenotto kannattaa taatusti. Ajoneuvotiedot on hyvä tarkistaa esim.


Nyt tarjouspyyntöjen jättäminen on tehty helpoksi! Mitä ikinä tarvitsetkin, saat yhteyden urakoitsijoihin, tavarantoimittajiin, ammatinharjoittajiin, myyjiin ja palveluntuottajiin suoraan vain parilla klikkauksella. Oikein hankittu monopoli on ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit