tiistai 20. joulukuuta 2016

Puhelin 6 vuotiaalle

Aina kk takuulla ja päivän palautusoikeudella. Elisalta ostetettavista puhelimista jo prosenttia on älypuhelimia, ja arviomme mukaan myös lasten puhelimet ovat lähes poikkeuksetta älypuhelimia”, Virkki kertoo. Sopivin puhelin pienelle on ehdottomasti mahdollisimman edullinen. Meidän tapauksessamme tämä tarkoittaa käytettyä puhelinta, joka ei jotain syystä enää sopinut tarpeisiimme, mutta riittää varmasti lapselle.


Puhelimet varmasti hukkuvat ja rikkoontuvat useasti ensimmäisten vuosien aikana.

Siis ei nyt hyvän tähen vuotias räkänokka tee puhelimella vielä yhtään mitään. Kyllä nyt vuotias lapsi pitää vielä olla tavoitettavissa jumalauta huutoetäisyydeltä leikkimästä hiekkalaatikolla eikä soittamalla nulikan aiphöyniin, joka norkoilee es kourassa jossain huit vitussa kaupan parkkipaikalla. Miksi ei saisi olla? Meillä ostettiin jo eka puhelin vuotiaalle , että osasi sitten ekaluokalla käyttää sitä.


Meillä hommattiin puhelin 6-vuotiaalle ennen eskarin alkua ja nyt ekaluokkalaisella se on ihan älyttömän hyvä kapistus. Lapsi on usein yksin liikkeellä, pyöräilee kavereiden kanssa yms, ihan normaalia touhua täällä pikkukaupungissa ja puhelimella saan helposti soitettua kotiin. Ostin vuotiaalle samsung j alle parinsadsn puhelin.

Tosin turhan iso, jos lapsi kantaa mukana. Meillä lähinnä katsoo netflixiä (valittiin sen takia iso näyttö) ja opettelee soittamaan puhelimella. Puhelimeen saa myös lukemaan opettelupelin, joka on oikeasti hyvä.


Ensin harjotellaan ääntämään kirjaimet ja sen jälkeen sanoja. Jos ikää on 18-vuotta, niin kannattaakin aluksi rajata lainapaikoista pois ne, jotka eivät myönnä lainaa 18- vuotiaalle. Silencés Traverses Des Mondes Et Des Anges 3. Bury A Horses Head 4. In A Frosted Lake 5. Oli puhelin minkä hintainen tahansa, tulee siitä pitää huolta.


Lapset eivät aina käsittele tavaroitaan hellävaraisesti ja tämä pätee myös puhelimeen. Koska vahinkoja sattuu ja tapahtuu, suosittelemme suojaamaan puhelimen asianmukaisilla lisätarvikkeilla. Näytönsuojakalvo on edullinen tapa ehkäistä naarmuja ja näytön särkymistä. Jos 2euroa on maksimibudjetti, niin mitäs jos tekisit sillä lailla, että sen sijaan että valitset tytön puolesta puhelimen, niin lyöt hänelle kaksisatasen käteen aattona ja kerrot, että saa ostaa sillä haluamansa hintaisen puhelimen ja jos jotain jää, niin saa käyttää haluamallaan tavalla johonkin muuhun. New York Postin mukaan -vuotias brooklyniläispoika katseli viikonloppuna videoita uunituoreella Galaxy Note 7:llä, kunnes puhelimen akku räjähti yllättäen.


Poika sai palovammoja, joten hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. OPPIMISLELUT, kehittävät lelut ja pelit lapsille.

Näyttöön ei jää sormenjälkia ja onn helppo puhdistaa. Kestää jonkun verran iskuja, mutta olen kuullut että kulma edellä ei kannata tiputtaa lattialle, näyttö ei tykkää hyvää ja saattaa haljeta. Mutta en usko että mikään puhelin kestää pudottelua, varsinkin isku tuohon kulmaan hajottaa näytön kuin näytön todella herkästi. Millainen Puhelin ja liittymä vuotiaalle ? Oma jälkikasvuni alkaa tulla kouluikään, ja on aika ennen koulun aloitusta kesän aikana opetella myös. Jaakko, käyttää puhelintaan lähinnä soitteluun, WhatsApp-viesteilyyn kavereiden kanssa ja joskus pelaamiseen.


Annika, , vasta opettelee ensimmäisen puhelimensa käyttöä. Media-aikaa on yksi tunti päivässä. Muuten käy niin, että puhelin on koko ajan kädessä, eikä jää aikaa leikille”, sanoo Jaana Vuorela. MP kamera mutta wlan.


Arviossa neljä puhelinmallia Koulut alkavat, ja puhelinliikkeiden ovet käyvät tiuhaan. Uusien ekaluokkalaisten vanhemmat etsivät koulutulokkaille ensimmäistä omaa puhelinta. Meidän nyt 9- vuotiaalle tytölle saatiin mummon vanha puhelin ja prepai kun muutettiin eskarin tienoilla kunnon lähiöön. Lähinaapuristosta kun löytyy jopa saman ikäluokan tyttöä niin helpotti puhelin paikannusta. Musta Laadukkaista materiaaleista valmistettu ja tehokkaalla akulla varustettu Nokia 6. Nappaa loistokkaat kuvat ja videot älypuhelimen kolmoiskameralla.


Kytke kuulokkeet mm liittimeen tai kuuntele musiikkia kaiuttimen kautta. Muun muassa näitä sovelluksia Barnevakten-mediayhdistys suosittelee alle -vuotiaille lapsille. Huvi (iPad): Antaa vanhemman rajoittaa, mitä -videoita lapset pääsevät katsomaan.


Bloom, Megalearn (iPad): Kaunis ja opettavainen sovellus, jolla lapset voivat tutustua kasveihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit