maanantai 12. joulukuuta 2016

Malesia kokemuksia

Löydä Sopivin Hotelli Sinulle, Vertaile Hintoja ja Tartu Tarjoukseen - Säästä! Niin yksinkertaista. Malesian kokemuksia. Jokainen joka on ollut Thaimaassa tulee pettymään todella pahasti. Hintataso on aivan posketon.


Palvelu on joko olematonta tai tylyä.

Kaikkialla on jätteitä, purkujätteitä, mutaa. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Lisätietoa matkakohteesta. Port Dicksonin hotelli oli todella kiva ja Avi Spa ihan mieletön.


Vuosi reissun jälkeen kävin katsomassa Trip Advisorin arvosteluja meidän hotellistamme ja olin yllättynyt kuinka paljon negatiivisia palautteita siinä oli. Minusta hotelli on ihanteellinen etenkin lapsiperheille. Paikallista islamilaista kulttuuria ja tapoja on syytä kunnioittaa erityisesti Kelantanin ja Kedahin osavaltioissa ja silloin kun vierailet uskonnollisissa paikoissa.

Noudata paikallisia lakeja. Jos rikot niitä, olet paikallisen rangaistuskäytännön alainen. Penangin kokemuksia kertoi saarella pariin otteeseen vieraillut matkailutoimittaja Antti Helin.


Kerro omia kokemuksia Penangista – mitä itse tykkäsit ja kummassa sinä suosittelisit asumaan, Georgetownissa vai Batu Ferringhin rannalla? Voit varata myös majoituksen. Merkittävimpiä luonnonvaroja ovat muun muassa tina, öljy, puu, kupari, maakaasu ja rautamalmi. Paikallista ruokaa saa teiseb varsien ravintoloista jopa eurolla tai parilla, mutta turisteille suunnatuissa paikoissa saa maksaa hieman enemmän.


Langkawin saari on verovapaata aluetta. Majoituksessakin hinnoissa on suuria vaihteluita. Ruokakulttuuri on hyvin monenlainen. Reissaajan kannattaa kuitenkin olla varovainen ja kiinnittää huomiota erityisesti arvokkaaseen omaisuuteen ja passiin kaikkialla, myös hyvämaineisissa kaupunginosissa ja hotelleissa. Helppo löytää thai-, malesia - ja kiinalaisia ruokia ja ravintoloita.


Englantia puhutaan laajalti. Täällä on valkeita korallirantoja, sademetsiä, vesiputouksia ja orkideoita. Täällä voit nauttia mahtavasta tunnelmasta, jossa yhdistyvät kiinalaiset, intialaiset ja malesialaiset piirteet. Maan luonnonnähtävyydet sekä tunnelmallinen elämänmeno pitävät otteessaan varmasti koko reissun ajan, ja monet matkaajat ihastuvat maahan ikihyviksi.


Sadekuuroihin kannattaa varautua kevyellä sadeviitalla (jonka alle saa myös kameran ja kiikarit helposti suojaan sateelta) tai -takilla. Pieni, kokoonmenevä sateenvarjo voi myös olla käytännöllinen.

Perhekerho - Nettiopas MATKAILU - Matkakokemuksia - Matkakohde MALESIA - Talviloma lämpimät kohteet - Lapsiperheet matkalla, kokemuksia ja kertomuksia matkoilta lasten kanssa. Ensivaikutelmana näytti, että meno saarella olisi muuttunut reilusti vuosien aikana, mutta tämä johtuikin vain ajankohdasta. Uuden vuoden hulinoiden jälkeen saarella oli yhtä rauhallista kuin ennenkin.


Hurmaava kohde, jossa suurkaupunkeja ja viidakoita pääkallonmetsästäjineen, autioita saaria ja paljon tekemistä. Luonto- ja rantalomakohteena oivallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit