maanantai 26. joulukuuta 2016

Viisumit

Viisumit - Usein kysytyt kysymykset. Olemme koonneet saamiamme viisumeihin liittyviä kysymyksiä. Toivottavasti niistä on hyötyä myös sinulle. Venäjän viisumit - usein kysytyt kysymykset.


Asia kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen matkaa.

Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Meiltä saat viisumit luotettavasti ja kätevästi. Meillä on vuosikymmenten kokemus viisumipalvelusta ja tunnemme viisumien erityispiirteet läpikotaisin. Saat meiltä viisumit joka lähtöön. Yhteensä maan kansalaiset, Suomi mukaan luettuna, voivat kuitenkin oleskella maassa päivää ilman viisumia, mikäli tulevat Minskin lentoaseman kautta ja esittävät voimassa olevan passin, oleskeluun riittävät varat ja.


Visumservice on maailmanlaajuinen markkinajohtaja matkailuun tarkoitettujen viisumipalveluiden tarjoajana. Miljoonat kansainväliset matkaajat ovat varmistaneet liike- tai lomamatkaan tarkoitetun viisuminsa saannin Visumservice -yrityksen kautta.

Kertaviisumi alkaen 77€! Meiltä myös yhden, kahden ja kolmen vuoden viisumit ilman käyntihistoriaa. Tarvitsetko viisumia kansainväliselle matkalle? Matkatoimisto Saimaan Liikenne.


Loistavaa ja luotettavaa palvelua, viisumit ajallaan ja erittäin ystävällistä palvelus. TravelHit Lappeenranta, erittäin hyvä ja asiakkaan huomioon ottava matkatoimisto. Suosittelen lämpimästi. Passeissa on tietosivun sisällä mikrosiru, jolle tallennetaan passin tiedot, henkilötiedot, kasvokuva ja sormenjäljet.


Passissa on koneluettava rivi ja passi sisältää myös muita turvatekijöitä, jotka vaikeuttavat passin väärentämistä ja sirun tietojen väärinkäyttöä. Yleisimmät matkoille tarvittavat viisumit ovat turistiviisumi, kauttakulkuviisumi tai monikertaviisumi. Turistiviisumi on tarkoitettu lyhyeen matkaan ja lomailuun.


Niitä ei juurikaan käytetty ennen kuin toisen maailmansodan jälkeen. Vuosien kokemuksen ansiosta olemme jo viisumeiden asiantuntijoita. Tervetuloa palveltavaksi!


Evrikka Oy on erikoistunut viisumeiden tekemiseen Venäjälle.

Suomen kansalaisten viisumeista. Meillä on yli vuoden kokemus, joka takaa teille luotettavan ja asiantuntevan palvelun. TÄRKEÄÄ Passin tulee olla voimassa 6kk viisumin päättymisen jälkeen. Sääntö koskee kaikkia viisumeita ja kaikkia kansalaisuuksia. Yli arkipäivää kestävillä matkoilla täytyy viisumi rekisteröidä.


Kouvolasta viisumit Venäjälle! Bussimatkatoimiston kautta turvallisesti ja helposti. Jos matkustat Venäjälle, tarvitset passin lisäksi viisumin. Poikkeuksen muodostavat viisumivapaat risteilyt.


Pikaviisumit jopa alle päivässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit