keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Ampumarata kirkkonummi

Alta löydät tulevia tapahtumia -kohdasta kootusti seuraavat seuran tapahtumat ja harjoitusvuorot. Lähiseudun asukkaat valittivat luvasta. Vaasan hallinto-oikeus hylkäsi valituksen viime vuonna ja sen jälkeen asukkaat ovat jättäneet korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Reserviläisliitto - Reservistforbundet ry on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö.


Toimintamuotoja ovat ammunta, liikunta ja urheilu, koulutus, veteraanityö ja suomalaisten maanpuolustustahdon ylläpitämiseen ja kohottamiseen tähtäävä toiminta. Jäseneksi voi liittyä täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Alueella ei ole asutusta eikä muutakaan rakentamista vanhaa ampumarata -aluetta lukuun ottamatta. Sarvvikinportin eritasoliittymän bussipysäkit palvelevat suunniteltavaa työpaikka-aluetta.


Yhtenä tavoitteena on sijoittaa uusia työpaikkoja tarjoavat yritykset joukkoliikenteellä hyvin saavutettavaan paikkaan. Pääsy varuskunnan ampumaradoille on mahdollista ainoastaan yhdistyksen jäsenille, joiden nimi on. Vuotuiset talkoot ampumaradalla 27. Uudelle ampumaradalle tulee metrin pistoolirata, yhdistetty metrin. Vuosangan ampumarata sijaitsee Kuhmon kunnassa ja sitä käyttää Kainuun prikaati.


Tieliikenteen päästöt ovat kuitenkin selvästi koko maankunnan tasoa korkeammat. Ulosajo on taas ohjattu hirvi- ja kivääriradan parkkipaikalta suoraan mäkeä ylöspäin. Uudellemaalle on ensimmäistä kertaa valmisteltu koko maakunnan kattava ampumaratojen kehittämissuunnitelma.


Se sisältää tiedot ampumaradasta ja rataverkoston kokonaistilanteesta, arviointia ratojen riittävyydestä sekä kehittämissuosituksia. Uudenmaan liitto on käyttänyt laatimaansa suunnitelmaa Uusimaa-kaavan ampumaratavarausten määrittelyssä. KUTSU Uudenmaan Koulutus- ja tukiyksikkö X II HEIKKI TUOKKO-KILPAILU. MPK:n Etelä-Suomen maanpuolustuspiirin toimijoiden ampumakoulutuksen kehittämiseksi ja ampumataitojen ylläpitämiseksi toteutetaan 14. Maunulan ampumarata aukeaa tälle kaudelle maanantaina 2. Upinniemen ampumaradoilla XI Heikki Tuokko-kilpailu.


Huomioithan aikaa varatessasi, että yhdellä aikavarauksella voi jättää korkeintaan kaksi aselupahakemusta. Ampuma-aseluvan hakeminen. Kunnan ja radan nimen lisäksi otsikossa näkyy numero, joka viittaa alla olevaan karttaan. Supercellin toimitusjohtajan Ilkka Paanasen mukaan Suomella on paljon huippuosaajia houkuttelevia valtteja.


Korkein hallinto-oikeus on 18. Vuohimäen ampumaratahankkeesta tehtyjä valituksia. Hallinto-oikeus hylkäsi radasta tehdyt valitukset, mutta tarkensi osittain asetettuja lupaehtoja. Kirkkonummen ruotsinkielinen ampumaseura Kyrkslätt Skytteförening on vuokraamassa kunnalta tontin uudelle ampumaradalle.


Tarkoituksena on siirtää seuran toiminta uudisrakentamisen tieltä Inkilänmetsästä, jossa vanha ampumarata on sijainnut jo ennen sotia. Johdanto Ympäristöministeriö on 31. Sipoo ja Kirkkonummi ehdolla uusiksi ampumaurheilukeskuksiksi Konsultti esittää kahta suurta ampumarata -aluetta Helsingin seudulle. Huomaa, että talo solmu on kiinteistöjen tietokanta perustuu julkisen tiedon listausten kiinteistöjä myytäväksi Katso paikalliseen kiinteistönvälittäjä Tenhola.


Vantaa ei huoli rataa Petikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit