tiistai 20. joulukuuta 2016

Rakkauskirje ystävälle

Varsinkin näin ystävänpäivän lähestyessä on siis loistava aika parantaa terveyttään ja tuoda toisille hyvää mieltä. Kirjoita siis rakkauskirje kumppanillesi tai ystävällesi tai kiitosviesti, jossa osoitat kiitollisuutta työkaverillesi. Se tekee hyvää sekä sinulle, että kirjeen vastaanottajalle. Yksi romanttinen tapa yllättää rakas on kirjoittaa hänelle aito rakkauskirje. Vastaavasti voit osoittaa kirjeen myös jollekin hyvälle ystävälle tai muulle.


Kaunis kirjepaperi, käsin kirjoitettu kirje ja sinetillä suljettu kuori. Eikä se maksa mitään. Rakkauskirje kirjoitetaan ajatuksella, tunteita peittelemättä.


Rakas Rooma, Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tai oikeastaan rakkautta jo ennen ensisilmäystä. Tiedän, se kuulostaa omituiselta ja vähän pelottavaltakin.


Sellaiselta ettei se voi olla totta. Rakastin sinua jo ennen kuin näin lentokoneen ikkunasta pimeydessä hohtavat valosi. Tuijotin alas maahan ja lähes herkistyin ajatellessani käsillä olevaa ensikohtaamistamme.


Nyt kaikki suositut Hidasta elämää -hyvinvointikortit - tarjoushintaan! Sinut olen tuntenut kaikista pisimpään. En ehkä tunne sinua vieläkään täysin, mutta olet kuitenkin se, jonka tunnen parhaiten. Opin sinusta jatkuvasti uusia puolia ja ymmärrän sinua päivä päivältä paremmin.


Rakas Tyrvään Vanhakirkko, Tämä on lyhyt kirjeeni sinulle, armaalle ystävälle ,. Barry Adams kuunteli pastorina ollessaan James Jordanin ja Jack Winterin opetusta ja sai vastaanottaa ilmestyksen Isän rakkaudesta. Se muutti Barryn elämän. Kerran hän opetti Raamatun jakeista, joissa Isä puhuu lapsilleen.


Näiden sivujen tarkoitus on antaa kaikille pöytälaatikkorunoilijoille tilaisuus omien teostensa julkaisemiseen - kauneimpien ja koskettavimpien muistojen ja unelmien jakamiseen meidän kaikkien kanssa. Monipuolinen kirjoittajatiimi toimittaa blogeja ja artikkeleita, jotka painottuvat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – suosituimpia teemoja ovat henkinen kasvu, itsensä kehittäminen, luonnollinen elämä ja inhimilliset arvot. Soita ystävälle tai perheenjäsenelle ja kysy, mitkä ovat parhaita ominaisuuksiasi. Voit kysyä myös kasvotusten. Lopuksi, kirjoita sydämestä lähtevä rakkauskirje itsellesi.


Tavoite on tuntea syvää rakkautta ja hyväksymistä itseä kohtaan. Tämän kirjeeni kirjoitin sulle olet rakkaus todellinen, annoit tunteista suurimman mulle jota kantaa saan kiittäen. Jospa maailman teillä mä voisin hymyhuulin kulkea ain, silloin rakkauden esille toisin jonka lahjana sinulta sain. Sulle ruusuni tahdonkin taittaa tunteen pellolta molempien, niistä seppeleen päähäsi laittaa ilman sinua jaksaisi en. Siksi huudankin nyt kaikkialle olet.


Selkämeren luonnon rauhasta ja Yyterin dyyneiltä Kirjurinluodon tapahtumahumuun. Visit Pori auttaa löytämään uuden mukavuusalueesi. Roomassa riittää tekemistä ja nähtävää vaikka kuinka moneksi reissuksi. Kaupungissa voi vaan kävellä ympäriinsä ja aina nurkan takaa tulee esiin joku hieno vanha rakennus, aukio tai patsas. Terassille on kiva istahtaa, kahvilassa voi hörpätä kahvin ohi mennessään ja herkullista jäätelöä myydään joka kulmalla.


Listasin tähän Rooman kymmenen merkittävintä nähtävyyttä. Omaisuuden siirtämisessä pohditaan usein, annetaanko omaisuus eläessä lahjana. Perintökaaren mukaan omille lapsille eli rintaperillisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit