keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Malesia maahantulo

Varaa hotelli kätevästi netissä. Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää. Parhaan hinnan takuu!


Schengen-viisumi ei automaattisesti oikeuta Schengen-alueelle saapumiseen. Sinun tulee esittää viisumin lisäksi voimassa oleva passi tai matkustusasiakirja, oleskelun keston kattava matkustajavakuutus ja viisumihakemuksen liiteasiakirjat. Malesia on monen kulttuurin sekoitus: täällä asuvat niin islaminuskoiset malaijit, buddhalaiset kiinalaiset sekä hindulaiset intialaiset. Malesian pääkaupunki Kuala Lumpur on viimeisen 1vuoden aikana kasvanut kaivoskaupungista miljoonakaupungiksi.


Sadekuuroihin kannattaa varautua kevyellä sadeviitalla (jonka alle saa myös kameran ja kiikarit helposti suojaan sateelta) tai -takilla. Pieni, kokoonmenevä sateenvarjo voi myös olla käytännöllinen. Malesia on muslimimaa ja temppelivierailuilla sekä miesten että naisten pitää pukeutua olkapäät ja polvet peittävään vaatetukseen. Tutustumme Kinabatang joen luontoon ja pääsemme seuraamaan uhanalaisten orankien suojelutyötä. Malesia on periaatteessa jyrkkä muslimimaa, saria-laki on periaatteessa voimassa ainakin muslimeille.


Onneksi käytäntö on ihan muuta. Olen asunut Borneolla Kota Kinapalussa ja emämaassa Penangin saarella Georgetownissa yhteensä pari vuotta, eikä punaviinin ja konjakin saannissa ole ollut mitään vaikeuksia. Borneon jakaa keskenään kolme maata: Malesia , Indonesia ja lilliputtivaltio Brunei, jota hallitsee satumaisen rikas sulttaani.


Suurin osa matkailusta suuntautuu Malesian-puoleiseen Borneoon, joka jakautuu kahteen osavaltioon, Sabahiin ja Sarawakiin. Näistä Sabah on selvästi suosittumpi matkakohde luontoelämystensä ansiosta. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Jos olet lähdössä matkalle, tutustu neuvoihimme näillä sivuilla.


Selvitä kohdemaan tuontirajoitukset ja -määräykset esimerkiksi maan viranomaisilta. Sinun on jätettävä hakemus henkilökohtaisesti. Borneon topografia Muut nimet Kalimantan Sijainti Kaakkois-Aasia Indonesia: Länsi-Kalimantan , Keski-Kalimantan , Etelä-Kalimantan , Itä-Kalimantan , Brunei: Belait , Brunei ja Muara , Temburong , Tutong , Malesia : Sabah , Sarawak Malesia , Indonesia , Brunei Saariryhmä Malaijien saaristo Vesialue Etelä-Kiinan meri , Jaavanmeri , Sulunmeri Celebesinmeri , Makassarinsalmi Korkein kohta. Suomen passi ja henkilökortti. Tietoa ja vinkkejä Intiaan matkaaville.


Tässä muutamia vinkkejä ja ohjeita Intiaan matkustaville. Tutustuthan myös Helin Matkojen yleiseen Matka-infoon. Ohjeet sitoumuksetta ja parhaan nykyisen tietomme mukaan.


Matkustajalla tulee aina olla mukanaan voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai EU-maissa ja Sveitsissä myös 1. Lue tärkeää tietoa passi- ja viisumisäännöistä TUIn lomakohteissa. Passi, viisumi ja ESTA. Tarkista passisi voimassaolo hyvissä ajoin ennen matkaa.


Maiden väliset suhteet ovat hyvät ja viime vuosina on järjestetty myös pari hallitusten välistä tapaamista. Schengen-valtiot ovat yhteisesti päättäneet ulkovaltojen kansalaisten liikkumisesta alueellaan ja minkä valtioiden kansalaisilta vaaditaan viisumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit