tiistai 13. joulukuuta 2016

Maahantuonti opas

Oletko aikeissa aloittaa tavaroiden maahantuonnin Euroopan unionin ulkopuolisista maista? Pidä mielessäsi nämä vinkit, ennen kuin ryhdyt toimeen. Maahantuonti EU:n sisällä on melko yksinkertaista. Tavaran maahantuonnissa on silloin käytettävä elinkeinonharjoittajan henkilötunnusta eikä Y-tunnusta.


Tämä on Tullille merkki siitä, että tavara tulee henkilökohtaiseen käyttöön. Ruotsi on kiinnostava kaasuauton hankinnan suhteen, koska työsuhdeautoilulle on myönnetty hyvät verohelpotukset silloin, kun auto on vähäpäästöinen (miljöbil). Mielestäni liiketoiminta kannattaakin aloittaa mahdollisimman pienellä riskillä, jos asiasta ei ole aikaisempaa kokemusta. Virheen oikaisu takuuaikana. Takuunantajan pitää oikaista virhe kuluttajansuojalaissa määriteltyjä periaatteita noudattaen (korjaus, vaihto, hinnanalennus, kaupan purkaminen), jos takuu ei sisällä ostajalle lakia edullisempaa oikaisukeinoa.


Tulliselvityksen ja maahantuontiverotuksen kannalta on oleellista, mistä tavara todellisuudessa toimitetaan. Jos tavarat toimitetaan EU:n tulli- ja veroalueen ulkopuolelta tai EU:n tullialueelta mutta veroalueen ulkopuolelta, ne on tulliselvitettävä ja niistä on maksettava verot. Haluamme kehittää verkkopalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Siirry antamaan kehitysehdotuksesi klikkaamalla Lähetä kehitysehdotus.


Yrityksen liiketoimintaan voi kuulua tavaroiden ja palveluiden myynti toiseen maahan tai maahantuonti. Yritys voi myös hankkia tavaroita ja palveluita ulkomailta liiketoimintaansa varten. Ulkomaankauppaa harjoittavan yrityksen on selvitettävä, miten myynti ja osto käsitellään arvonlisäverotuksessa, esimerkiksi onko myynnistä maksettava Suomen vai jonkun toisen valtion arvonlisävero. Vienti- tai tuontikaupan kaikissa vaiheissa tulee huomioida erilaiset kauppatapahtumaan liittyvät riskit, joita kansainvälisessä kaupassa on huomattavasti enemmän kuin kotimaan kaupassa.


Suomessa on markkinoilla satojatuhansia sähkölaittei- ta, ja kaikkien niiden pitää olla vaatimustenmukaisia. Akkupojat - Akut, akkutarvikkeet ja aurinkopaneelit. Akkupojilta virtaa kautta Suomen -yksityisille, yrityksille ja suurteollisuuteen.


Oma maahantuonti , laaja valikoima ja tunnetut varmat merkit. Yuasa ja Varta akkuja. Ennen maahantuontia koirille tehdään Viipurissa kliininen eläinlääkärin tarkastus ja niille laaditaan terveystodistukset. Suurinosa akuista suoraan varastosta. Paikallinen viranomainen vahvistaa koirien terveystodistukset.


Koirat matkustavat Suomeen maanteitse Vaalimaan raja-aseman kautta. Nahkakunta - Jalkine- ja nahka-alan maahantuonti - ja tukkuliike. Myyntiluvan tai rekisteröinnin haltijan on ilmoitettava Fimealle lääkevalmisteen kauppaantuonnista, kaupanpitämisen päättymisestä sekä kaupanpitämisen tilapäisestä keskeytymisestä lääkelain §:n mukaisesti. Ford Suomi - Fordin maahantuojan viralliset sivut. Sivuiltamme löydät lisätietoja autoistamme, hyötyajoneuvoistamma, Ford huollosta ja Ford Creditistä.


Milloin tavarassa on virhe? Lain mukaan tavaran pitää vastata lajiltaan, määrältään, laadultaan, muilta ominaisuuksiltaan ja pakkaukseltaan sitä, mitä voidaan katsoa sovitun. Täsmällinen, tarkka ja huolellinen kumppani lähellä. Sinua palvelevat paikalliset asiantuntijat, joilla on käytettävissään valtakunnalliset tukijoukot. Vuosi on vaihtunut ja on aika suunnata katse kohti kevättä ja kesää.


Olemme laatineet jälleen ennakkotilauksia varten listan tuotteista, jotka myydään huippuedullisin ennakkotilaaja hinnoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit