maanantai 26. joulukuuta 2016

Kiinteistöliitto jäsensivut

Kiinteistöliitto jäsensivut

Kirjautuminen jäsensivuille. Jäsensivut - tietopankki jäsenille. Kiinteistöliiton jäsensivut palvelevat jäsentaloyhtiöiden hallituksia ja isännöitsijöitä.


Kiinteistöliitto jäsensivut

Myös omien jäsentietojen päivittäminen sujuu jäsensivuilla kätevästi. Asiantuntijoiltamme saat apua kiinteistölainsäädännön, talous- ja veroasioiden sekä kiinteistönpidon kysymyksiin. Monipuolinen neuvontamme on objektiivista ja tasapuolista. Uusilta jäsensivuilta löydät mm.


Sivuilta löydät mm. Yhdistyksen vahvistamat säännöt. Nuohousuudistus ei tuonut suuria muutoksia palveluun. Lisäksi sivuille on koottu paljon hyödyllisiä ohjeistuksia, oppaita ja lomakkeita. Jäsenet saavat neuvontaa kiinteistölainsäädännön kysymyksissä, talous- ja veroasioissa sekä kiinteistönpidossa.


Kiinteistöliitto jäsensivut

Palvelumme kattavat neuvonnan, koulutuksen, tiedotuksen sekä edunvalvonnan. Taloyhtiön omat nettisivut. Onko yrityksesi jo kannatusjäsen?


Pori Energia Kaukolämpö taas muuttaa hinnoittelurakennettaan ja kaukolämmön kustannus voi nousta tai jopa laskea taloyhtiöstä riippuen. Tutustu kaikkiin jäsenetuihin. Kiinteistöä hoitavan isännöitsijän tai toimitusjohtajan sekä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toiminta helpottuu, kun tarpeelliset tiedot, neuvot ja ohjeet päätöksentekoa varten saa kiinteistöyhdistyksestä. Jäsenkiinteistö saa rahanarvoisia etuja jäsenmaksuunsa sisältyen. Korjaus- ja tekninen neuvonta - uudet palveluajat käytössä 1. Uudet neuvonta ajat 1. Jäsenet saavat korjaus- ja teknistä neuvontaa kahtena päivänä viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 9. Jäsenmaksut ASUNTO- JA KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖT.


Kiinteistöliitto jäsensivut

Valitse jäsensivut sivun oikeasta yläkulmasta Valitse Rekisteröidy jäsensivujen käyttäjäksi Kirjoita. Leena Naski Karhulan Talopalvelu pyrkii pitämään kaikki kokoukset toimistollaan ,jossa isännöitsijä toimii samalla sihteerinä ja kirjoittaa pöytäkirjaa samalla. Valitse Rekisteröidy jäsensivujen käyttäjäksi jaakko sievänen fi 4. Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja edustamasi jäsentaloyhtiön jäsennumero niille osoitettuihin kenttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit