torstai 22. joulukuuta 2016

Nordea tunnuslukusovellus ei toimi

Ilmainen toimitus yli 1€ tilauksiin. PIN-koodia ei tallenneta mobiililaitteeseen, vaan se pyyhitään pois laitteen muistista heti, kun kertakäyttökoodin laskenta on tehty. Tunnuslukusovellus on sidottu laitteeseen.


Mikäli joku yrittää kopioida sovelluksen toiseen laitteeseen, ei kopio toimi. OS) versioita vanhemmilla versioilla. Sovelluskaupassa tarvitset sinne asettamasi salasanan esim.

Apple ID:n tai vastaavan. Nyt pääsisin lähettämään laskuja! Nordea tiedottaa verkkosivuillaan. Saisin mahdollisesti jopa jouluksi tilille rahaa. Paitsi että luvut ovat voimassa 10.


Vierailija: antaa numeroisen tunnusluvun mutta tossa palkissa mihin se syötetään on tilaa vain numerolle ja sanoo että väärä tunnusluku on tää kehitys ihmeellistä ja hienoa. Mobiililaite offline-tilassa? Aktivoi offline-tila.


Anna henkilökohtainen PIN-koodisi sovellukseen ja napauta Seuraava.

No jos ei omista, jatkossa tunnusluvut korvaa erillinen avaimenperän kokoinen laite, jossa on vaihtuva tunnusluku. Menee entistä helpommaksi. Ja tiedoksi, tunnuslukusovellus on ainostaan tunnistautumista varten, pankkiasiat hoidetaan silti tietokoneella.


Se korvaa sen hemmetin paperinpalan, kuten tekee myös uusi tunnuslukulaskimeksi sanottu. Laajan valikoiman kirjakauppa netissä. Tutustu valikoimaan ja tilaa heti!


Korjaamme vian mahdollisimman pian”, tiedotteessa sanotaan. Aikaisemmin toimi , mutta nyt ko. Alan olemaan aika kypsä tähän pankkiin.


Mikä ihmeen tunnuslukusovellus ? Yhteydenotot ovat liittyneet siihen, että miten käy jatkossa, kun ei ole älypuhelinta, Hannula toteaa. Vanhaa ei siis ole pakko käyttää loppuun. Ja rautalangasta vielä väännettynä: jos laitat esim tunnusluvun numero ja oikeasti seuraava olisi 2 niin järjestelmä ei hyväksy sitä eikä siis ilmoita seuraavan tunnusluvun järjestysnumeroa. Turvallisuuden vuoksi.


Siispä jos puhelimesi vaihtuu, toimi näiden ohjeiden mukaan. Kirjaudu vanhalla puhelimellasi verkkopankkiin. Ongelma koskee tunnuslukusovellusta, jolla ei pääse tällä hetkellä kirjautumaan verkkopankkiin. Yritätkö kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla?


Verkkopankin sisäänkirjautumissivun välilehdet ovat vaihtaneet paikkaa.

Unable to display this content to due missing consent. By law, we are required to ask your consent to show the content that is normally displayed here. Kaikkiin toimiin kun tarvitaan lisäksi käyttäjätunnus, joka on ihanteellisesti vain käyttäjän mielessä eikä missään ylhäällä.


Osalla asiakkaista verkkopankki saattaa ilmoittaa ei maksutilejä, vaikka tilit olisi lisätty verkkopankkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit