maanantai 12. joulukuuta 2016

Asiakirjastandardi harjoitus

Avaa malli standardin mukaisesta asiakirjasta. Kokouskutsu: asiakirjastandardin mukainen asettelu. Tarvittaessa avaa PDF-muotoinen ohje harjoitukseen 10. Kirjoitusharjoitus. Pöytäkirja, asiakirjastandardi.


Ylätunnisteen käyttö. Se on määritelty seuraavasti. Tänään opiskelimme asiakirjastandardeja. Tekstinkäsittely Asiakirjamallit ja suomalainen asiakirjastandardi Tavoitteet ja sisältö Tavoite Taito luoda ja käyttää asiakirjamalleja sekä hyödyntää suomalaista asiakirjastandardia. Aloita harjoitus tallennuksella!


Muista välitallennukset riittävän usein. Luo ensimmäiselle sivulle oma tyyli ja käytä sitä. Katso oman tyylin luominen kohdasta Erilainen ylätunniste eri sivulla.


Muistio on tärkeä asiakirja, joihin kirjataan muistiin sovittuja päätöksiä, ilmoitetaan toimintatavoista, jaetaan tietoa, vastuita ja tehtäviä, ohjataan ja raportoidaan. Voit ilmoittaa kerralla useamman osallistujan klikkaamalla ”Lisää osallistuja”. Jos osallistujalla ei ole sähköpostiosoitetta, anna osallistujan tiedoissa yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Käsittelijä Lisää päivämäärä.


Muistiot ja pöytäkirjat ovat tavallisimpia esimerkkejä. Suomalainen asiakirjastandardi (2) Yläreunus ( Wordissa ylätunnisteen etäisyys reunasta) mm Kiinnitysreunus mm Sarakeleveys 2mm,. Työelämässä ja yhteiskunnan kansalaisena tarvitaan taitoa kirjoittaa erilaisia asiakirjoja. Tee harjoitus Hiiretön tekstinkäsittely.


Tee korjaukset asiakirjaan Korjaus. Muokkaa asiakirjasta Virukset. Tee tutkielma aiheesta Työaseman rakenne ja tekniikka. Arvosana määräytyy osasuorituksista: sovitussa aikataulussa tehdyistä harjoitus - ja opetustehtävistä ( ), molemmat osa-alueet kattavasta yhteisestä loppukokeesta ( ) ja jatkuvasta näytöstä eli osallistumisaktiivisuudesta. Analysoiva ja kehittävä opiskelijapalaute on osa opintojaksosuoritusta.


Tallenna harjoitus nimellä Viinimarjat. Tehtävä Tavoite: Sinä tiedät, mitkä ovat Online-kuvat ja kuvakirjasto. Sinä osaat liittää Online-kuvan ja kuvakirjastokuvan asiakirjaan. Jokamiehen asiakirjat Lähiopetus Käydään läpi luennonomaisesti asiakirjastandardi ja sen tarkoitus. Asiakirjastandardi on standardi, jonka mukaan viralliset asiakirjat tulisi kirjoittaa.


Tehdään yhdessä tarvittavat muutokset sivuasettelussa. A) Mene kotikuntasi nettisivuille ja etsi ja kirjoita blogiisi vastaukset seuraaviin kysymyksiin: Milloin kotiasi lähimpänä sijaitseva terveyskeskus on auki? Paljonko terveyskeskuskäynti maksaa? Jos hiiren käyttö ei suju, tee muutama harjoitus ennen muita tehtäviä.


Laskut on maksettu ja on aika juhlia. Tee vapaamuotoinen kutsu yrityksen juhliin. Käytä sivun reunakuvioita ja muita kilkkeitä. Tee ulkoasultaan kutsua vastaava iltaohjelma.


Netiket Netiketti sisältää tietoa internetin vastuullisesta käytöstä sekä ns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit