maanantai 19. joulukuuta 2016

Tili ruotsiksi

Mikä on tämä talousarvion ulkopuolinen tili ? Han öppnade därefter ett särskilt PLO-konto, men det var aldrig det konto som vi använde. Hän kuitenkin sitten avasi myös erityisen PLO-tilin, mutta se ei koskaan ollut se tili , jota käytettiin. Men det konto till vilket vi gör inbetalningarna öppnas vanligtvis i en enda medlemsstat.


RedFox on Suomen suurin sanakirja.

Sanakirja sisältää kieltä mm. Ilmainen sanakirja - kokeile. Katso sanan tilitapahtuma käännös suomi-ruotsi. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Tilitoimisto Vantaa – KV- Tili Oy.


KV- Tili Oy on tilitoimisto, joka tarjoaa joustavasti ja luotettavasti henkilökohtaista asiakaslähtöistä tilitoimistopalvelua eri alojen pk-yrityksille Vantaalla, Hämeenlinnassa ja Jämsässä. Näytä tililuettelon käännökset: Tuo näkyville tililuettelon käännöksen sekä englanniksi, että ruotsiksi.

Jotta käännös toimii, pitää yrityksen perustiedoissa olla määritelty yrityksen 1. Jos tehdään itse oma tili tai tiliryhmä, pitää tämä kääntää itse. Tule Nordean yritysasiakkaaksi ja avaa tili yrityksellesi verkossa. Yritysasiakkaaksi-palvelu on helppo ja kätevä tapa tulla Nordean asiakkaaksi ja avata tili verkossa.


Saat käyttöösi Yrityksen e-starttipaketin päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Voit käyttää palvelua minkä tahansa suomalaisen pankin pankkitunnuksilla. Liikekirjuri-tilikartat on käännetty ruotsiksi ja englanniksi. Nämä kieliversiot voit saada käyttöösi valmiina kieliraporttipaketteina taloushallinto-ohjelmatoimittajaltasi. Jos käyttämääsi sovellukseen ei ole saatavissa valmiita kieliraporttipaketteja, ota yhteyttä meihin.


Kieliversiot ovat maksullisia tuotteita. Tili kuuluu talletussuojan piiriin. Vuokravakuustilille laaditaan panttaussitoumus. Vuokralainen ei voi nostaa varoja vuokravakuustililtä panttauksen voimassaoloaikana.


Kirjanpitoasetuksen mukaiset tuloslaskelman ja taseen kaavat sekä kirjanpitotilit. Rinnakkaistekstit suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Meillä on siten jo yli vuoden kokemus alalta. Asiakaskunta koostuu pääasiassa sähkö-, rakennus- metalli- ja kuljetusalan yrityksistä sekä sosiaalialan verottomista toimijoista läheltä ja kaukaa. Kommentit Atsolle, atso. Tarjoamme yrityksenne käyttöön nykyaikaista taloushallinnon palvelua, joka mahdollistaa keskittymisen yrityksenne ydintoimintaan. S-Pankki on S-ryhmän oma pankki.


Tutustu Kela-tärppeihin! Vilkaise lyhyet vinkkilistat ajankohtaisista Kela-asioista Elämässä. Näistä kannattaa vinkata muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit