tiistai 15. elokuuta 2017

Hauska viestin aloitus

Aika monet aloittavat viestinsä tuntemattomillekin sanomalla reippaasti Hei! Se onkin ihan sopiva aloitus – jos muuten olet viestissäsi muodollinen ja kohtelias. Kavereillesi saat viikonlopun mökkireissusta viestiä niin vapaasti kuin tahdot, mutta ollessasi yrityksesi edustajana joudut miettimään, minkälaisen kuvan annat itsestäsi. Paras aloitus on rento ja jotenkin hauska , tuumaa eräs keskustelija.


Se voi olla yksinkertainenkin, mutta ei silti ihan tavis.

Läpän ja hauskan jutustelun lomassa myös tutustuu. Laita tähän uudeksi aloitukseksi viestin , johon et suostunut vastaamaan. Hommaa itsellesi jokin kännykkäsovellus, joka näyttää aina tähtitaivaan kännykän näytöllä sen mukaan mihin sillä osoitat.


Pilvet ja päivänvalo eivät estä näkymiä. Kokeile katsoa sillä aina samasta paikasta ja samassa kulmassa Pohjantähteä. Ihan normi ihmiset noita keksii.


On se kai hauskaa kun lähettää itse keksimän viestin vaikka ihmiselle ja kun saat itse saman viestin henkilöltä jolle et ole alunperin lähettänyt tuota.

Palvelu on väliaikainen häiriö. Olen nyt jo neljättä kertaa asialla,maaliskuun loppu puolella LA. Aikasemmin aina on vauvan syntymästä soitettu tai laitettu perustylsä tekstiviest. Vierailija: Olen viimeaikoina huomannut, että mies pitää enemmän huolta puhelimestaan, varmistaa että se on taskussa eikä pöydällä.


Hän saattaa tekstailla paljonkin illan aikana, ja jos kysyn, niin kyse on aina jostain työkaverin jutusta tai kaverin vitsistä. Keskustele siis aina ensin oman lääkärisi kanssa. Minä en ole mikään asiantuntija, ja tämän viestin tarkoitus on kertoa oma kokemukseni kyseisestä lääkkeestä, ei tarjota ohjeita tai neuvoja tai kannustaa ketään lopettamaan lääkettä. Söin Ketipinoria melkein vuotta, päivittäin.


Foxtrail-kaupunkiseikkailu on älynystyrät koetukselle pistävä hauska kaupunkisuunnistus Helsingin keskustassa. Seikkailuun osallistujat jakautuvat 2–hengen joukkueisiin jotka saamiensa vihjeiden perusteella seuraavat seikkailulle nimensä antaneen ketun reittiä kaupungin keskustan halki. Tässä tulee Tinder kokemuksia, vinkkejä ja kaikenlaista mielenkiintoista tilastotietoa ja faktaa aiheeseen liittyen!


Tinder on peli, jossa voi testata omaa seksuaalista markkina-arvoaan ja hakea aivoille jatkuvasti uutta dopamiini-annosta eli digitaalista heroiinipiikkiä. Talvimatkat ovat mennnet Joutsenella, johon olen lisännyt tarpeen mukaan toisen pussin. Esimerkkipussi (Snow Owl) on varmasti perustalvisäähän turhankin paksu.


Erityisen hauska oli Kertun vastaus kohtaan mikä nauratti viimeksi?

Ja sillehän minä muuten viimeksi nauroin, joten vaihdan vastaukseni naurusta tähän. Viimeisin suunnitelma: Katras kokoon ja kohti kauppakeskusta. Kuopus tarvitsee uudet kengät ja esikoinen ehjiä housuja.


Tässäpä tosiaan kevyt aloitus päivään! Lähetä viesti ryhmälleHaluatko lähettää viestin useille vastaanottajille? Kun luot ryhmän Ihmiset-toiminnossa, voit lähettää viestin tai sähköpostiviestin kaikille ryhmän jäsenille kerralla. Napauta kohtaa Ihmiset ja pyyhkäise kohtaan kohtauspaikat.


Jos kirjoitat viestiä ja siirryt toiseen sovellukseen ennen viestin lähettämistä, voit jatkaa viestin kirjoittamista palatessasi Viestit-sovellukseen. En usko, että tämä on mikään todellinen ongelma työpaikoilla. Kyllä otsikkokentästä nopeasti näkee, millainen postaus kyseessä, niin senkus vaan sitten deletoi viestin. Itse en ainakaan ole kokenut asiaa mitenkään aikaa tai vaivaa vievänä. Ja luulen, että suurin osa ihmisistä osaa suhtautua asiaan ihan normaalisti.


Värikäs ja hauska Halloween-menu. Vegaaninen kasvismenu. Kauden hauskin pikkujoulumenu. Joulun herkullisimmat leivonnaiset. Meksikolainen ruoka ja reseptit.


Kuinka avata keskustelu Tinderissä? Ikuisuuskysymys, johon ei ole tarjolla yhtä oikeaa vastausta. Olen kirjoitellut aiemmin aiheesta joskus viime keväänä, joten asiaa on hyvä tarkastella uudestaan näin tutkimukseni toteutuksen jälkeen, aikaisempiin aatoksiini vertaillen. Tinderissä keskustelua ei synny läheskään jokaisen käyttäjän välille.


Suuri kynnys tuntuu olevan sopivan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit