tiistai 8. elokuuta 2017

Pöytälaatikkofirma kulut

Hei Kyllä, pöytälaatikkoyritys tarkoittaa yritystä, joka on juridisesti olemassa, mutta jonka toiminta on keskeytetty. Miten yrityksen perustaminen onnistuu halvinten ja helpointen? Tarkoitus ei ole vättämttä tehdä euroakaan liikevaihtoa. Haluaisin ostaa tarvaraa yhdestä nettitukkumyymälästä, mutta he eivät harjoita lainkaan vähittäismyyntiä, joten tarvitsen tilin luomista varten yrityksen. Mitä tuollasen firman kulut virossa ovat minimissään?


Jos asia nyt ovat suunnilleen noin, niin vaikuttaa siltä, että mun kannattaisi nyt perustaa se suomalainen pöytälaatikkofirma sijoittamiseen. Ainakin vähän saisi korkoa korolle efektiä, jos firman ylläpidon kulut eivät ihan hirveät ole. Vai kannattaako perustaa pöytälaatikkofirma ja sen nimiin ottaa lainaa? Jos pidän niitä rahoja sitten tilillä ja luikin vaikka thaikkuihin elämään niillä niin kauaks aikaa, että velat vanhenee niin onko pelkoa että rahat otetaan tililtä jossain vaiheessa pois kun huomataan, että petostahan tämä juttu olikin?


Jos hän käyttää yrityksen autoa myös yksityisajoihin, hänen täytyy pitää ajetuista kilometreistä ajopäiväkirjaa eritellen ajot yritys- ja yksityisajoihin. Yrityspörssi on Suomen laajin kauppapaikka yrityksen ostajalle ja myyjälle. Tee yrityskaupat helpommin verkkopalvelumme kautta.


Satoja myytäviä yrityksiä, löydä oma unelmasi. Työtapaturma - ja ammattitautivakuutuksesta maksetaan haittarahaa. Lue, mitä työtapaturmavakuutus korvaa ja hae korvausta ! Työajan työtapaturma - ja ammattitautivakuutus on ensisijainen muihin sosiaalivakuutuksiin nähden.


Minulla on ongelma tuloslaskelman ja taseen kanssa liittyen verojen merkintään. Maalaisjuntti voisi tarkistaa miten menetellään verojen suhteen jos Virossa on oma pöytälaatikkofirma , mutta itse pyörittää firmaa Suomesta käsin. Tuo ei nimittäin ole niin yksinkertaista miten Suomen verokarhu asiaan suhtautuu.


Jos tarkoitus on menetellä lain väärällä puolella niin sitten koko Virospedeily on turhaa. Jos Kyyti Oy, Reissu Oy ja Bussi Oy on ulkoistanut kulut palvelu yrityksille eivätkä ne laskuta yritystä, ne joutuvat maksamaan veroja enemmän kuin todellisesta toiminnan tuloksesta jouduttaisiin maksamaan. Palvelu yritykset taas olisivat tappiollisia eivätkä saisi menoja vähennettyä verotuksessa kun ei ole kuluja. Teoriassahan verottomalla autolla saa ajella enintään kuusi kuukautta. Pöytälaatikkofirma Virosta ja auto firman nimiin, hip hei.


Sähkövero astuu voimaan ensi vuonna. Suunnitteilla on myös nk. Jokaisella on oikeus yhtiön kulut korvattuaan saada jäljennös osakeluettelosta ja osakasluettelosta tai niiden osasta. Jos minulta aa-tston lakimiehenä tosiaan tultaisiin kysymään jotain osakasluettelon salaamisen mahdollisuuksilta, en edes alkaisi pohtimaan, koska en saa asiakkaalle neuvoa kepulikonsteja.


Hmm Maksupäätevertailu - mistä kauppiaan paras ja halvin maksupääte korttimaksun vastaanottamiseksi Tuolla näkyy aika monta noita vaihtoehtoa mitä on vertailtu ja vaikka esim izettlessä on korkeampi provikka per tapahtuma niin se jää kuitenkin halvemmaksi kuin muilla, jos laskutus on vaikka 10k kuukaudessa, kun noi kiinteät kulut on taas pienemmät. Siis se pöytälaatikkofirma joka on asianomistaja, on Tommi Haajan päämies ja on ollut sitä koko ajan. Ei tilanne tuon kirjeen vuoksi mihinkään muutu. Uusia kirjeitä voi edelleen tulla mutta kyllä nekin tulevat Filmialta, ellei Haaja ole sitten ottanut asianajajaliiton varoituksesta vaarin ja lopettanut kymmenien kirjeiden lähettelyä samaan osoitteeseen. Ryhdyimme myymään tutkimus- ja kehityspalveluita.


On kyse kiinteistö-yhtiöstä. Käyttö jakaatuu siten,että väh. Yhtiö ei toiminut, vaan on ns. Kaikki kulut on maksettu omista varoista puoliksi.


Nyt on herännyt kysymys tulisiko käyttäjän ilmoittaa lomapaikan käyttöstä verottajalle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit