keskiviikko 30. elokuuta 2017

Kokouskutsu sähköpostilla

Edellisen asunto-osakeyhtiölain aikaan kutsu piti lähettää viikkoa ennen ja silloin joillekin osakkaille tuli kutsu niin myöhään, että saattoi aiheuttaa ongelmia. Isännöitsijä sanoo postittaneensa kokouskutsut 15. Sain kutsun sähköpostilla 24.


Voit tilata yhtiökokouskutsun sähköpostiisi tällä lomakkeella, perua tilauksen tai muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta. Ohessa generoitu kutsu, jonka voi lähettää sähköpostilla osallistujille (tai liittää sen vaikka optiman työtilaan). Kun osallistujat ovat muodostaneet kantansa käsiteltävästä aiheesta, on aika tehdä päätös.

Kukin voi esimerkiksi lähettää mielipiteensä sähköpostilla kaikille osallistujille, jolloin kaikki saavat kannanoton ja perustelun ja voivat seurata mikä päätösesitys saa eniten kannatusta. Avaa Outlook ja siirry kalenteriisi. Valitse Aloitus-välilehdessä Uusi kokous. Lisää online-kokouksen tiedot valitsemalla Teams-kokous tai Skype-kokous. Käytettävissä oleva vaihtoehto määrittyy organisaatiosi mukaan.


Tee ajanvaraus kätevästi verkossa. Verkko-opas on maksuton ja avoimesti kaikkien halukkaiden käytettävissä Kiinteistölehden Taloyhtio. SFS-kauppa on standardien verkkokauppa.


Standardit ja SFS-käsikirjat voi tilata verkkokaupasta.

Lisäksi standardeja voi ladata omalle koneelle. Kaupassa on ajantasainen luettelo julkaisuista, joita ovat muun muassa SFS-, SFS-EN ISO, SFS-ISO, IEC- ja ISO-standardit sekä SFS-käsikirjat, tekniset raportit (TR) ja tekniset spesifikaatiot (TS). Tämä tarkoittaa sitä, että jos kokouskutsu lähetetään ainoastaan kirjeitse vasta kahta viikkoa ennen kokousta, eikä kutsun julkaisemiselle ole asetettu yhtiöjärjestyksessä mitään lisävaatimuksia, saavat osakkaat pahimmassa tapauksessa kutsun vasta kokouksen jälkeen. Tärkeä osa kokouksen valmistelua ovat kokouskutsun ja esityslistan laatiminen.


Yhdistyksen kokouskutsu laaditaan yhdistyksen sääntöjen ja yhdistyslain velvoittamalla tavalla, sillä kokouksen laillisuus perustuu kokouskutsuun. Esityslistalta puolestaan ilmenevät kokouksessa käsiteltävät asiat ja niiden järjestys. PIEKSÄNKOSKEN VESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS PIDETÄÄN LOMAKARTANO KIVENNAVALLA OS.


Ilmoittautuminen 5. Mallin käyttäminen sellaisenaan ei takaa, että kokouskutsu täyttää lain, yhtiöjärjestyksen ja muiden sovellettavien säännösten määräykset. Jokainen mallia yhtiökokouskutsun pohjana käyttävä on vastuussa omasta yhtiökokouskutsustaan ja sen lain-, yhtiöjärjestyksen ja muiden sääntöjen. Osakeyhtiölain mukaan yhtiökokous on osakeyhtiön ylin päättävä elin. Yhtiökokous - mihin sitä tarvitaan?


Perheyhtiöissä yhtiökokous on usein vain välttämätön muodollisuus, joka pidetään paperikokouksena kerran vuodessa vaihtamalla päivämäärät ja osingonjakosumma edellisen vuoden yhtiökokouksen pöytäkirjaan. Se on toimitettava jokaiselle osakkeenomistajalle, jonka postiosoite on yhtiön tiedossa. Kutsu voidaan toimittaa myös osakkaan yhtiölle ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kokouksessa käsitellään osakaskunnan sääntöjen kohdassa 4§ mainitut asiat. Annamme mielellämme lisätietoa.


Ota yhteyttä sähköpostilla. Kokouspaikalle voi saapua jo klo 13:30.

Tarjoilu on helpompi järjestää, jos ilmoitat tulostasi. Muistathan kuitata saaneesi tämän viestin, vaikka et olisikaan tulossa kokoukseen. Kahvitarjoilu klo 17. Tervetuloa kokoukseen! Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.


Liven outlook Web App on Exchange-pohjainen sovellus, joka sisältää sähköpostin lisäksi myös täysverisen kalenterin. Viimeksi hallituksen kokouskutsu tuli sähköpostitse maanantaina, ja kokousajaksi ehdotettiin saman viikon keskiviikkoa tai torstaita. Minä olin kyseisen viikon matkoilla, joten näin kokouskutsun ja kuulin pidetystä kokouksesta matkani jälkeen.


Jos joku jäsen haluaa kokouksessa käsitellä ja tuoda päätettäväksi Jawasakki ry:n toimintaan liittyviä asioita, on niistä lähetettävä ilmoitus kirjallisessa muodossa, esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit