maanantai 21. elokuuta 2017

Laitoshuoltajan näyttösuunnitelma malli

Listatkaa mistä aiheita koulussa puhutaan. Minä haluan kysyä mistä voin saada näyttösuunnitelma malli ? Itse tein pari- kolme kk sitten ylläpito näytön ja ei mennyt läpi. Kuinka moni on tehnyt laitoshuoltajan näytön?


Harmittaa kun tein huolella suunnitelman ja menin aikaisemmin harjoittelupaikalle,valmistin kaikki etukäteen ja lähdin reippaana tekemään näyttöä,tiesin että jotain virheitä tuli mutta en kuvitellut että ne oli niin isoja ettei näyttö mene läpi. Suoritin LAITOSHUOLTAJAN TUTKINTOON VALMISTAVAN KURSSIN.

Se oli tuolla nimellä. Sain todistuksen tuosta koulutuksesta,siinä arvioitiin alueittain kaikki osiot mitä äsken mainitsin. Tutkintotodistusta en saanut tietenkään. Arvosanani olivat kiitettäviä ,hyviä ja tyydyttäviä.


Kirjallinen näyttösuunnitelma on vain osa näyttötutkintoa. Se ei ratkaise yksistään mitään, vaan oma itse-arvionti arviointikeskusteluissa, miten on omasta mielestä kehittynyt, mitä tekisi toisin jne. Tärkeintä on se, miten toimii siellä näyttötilanteessa. Laitoshuoltaja työskentelee yhä enemmän yhteistyössä asiakkaiden, työyhteisön jäsen-ten ja muiden ammattiryhmien kanssa.


JYVÄSKYLÄN AMMATTIKORKEAKOULU Tekijä(t) Vänttinen, Päivi Julkaisun laji Kehittämishankeraportti KUVAILULEHTI Päivämäärä Sivumäärä Julkaisun kieli Suomi Luottamuksellisuus Työn nimi Salainen saakka Laitoshuoltajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuuksien kehittäminen ryhmänäytöt Koulutusohjelma Ammatillinen opettajakorkeakoulu Työn ohjaaja(t) Nurminen, Ritva.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koulutuksen paletti on yksi maan laajimmista. Tarjoamme ammatillista koulutusta, lukio-koulutusta, täydennyskoulutusta, aikuisten perusopetusta, maahanmuuttajakoulutusta, työpajatoimintaa nuorille ja vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjontaamme kuuluvat myös monipuoliset yrityspalvelut.


Tämä on yksi malli WC: n siivouksesta. Tyhjennä roskakorit. Laita lisää wc-paperia ja käsipyyhkeitä. Pyyhi peili ja sen ympäristö. Perusteet -palvelun ilmettä uudistetaan.


Pese hana huolellisesti. Uudelle etusivulle, josta löytyy myös uudet lukion opetussuunnitelman perusteet, pääset tästä linkistä. Ihoa uudistava öljy imeytyy hyvin, suojaa ihoa, edistää verenkiertoa ja stimuloi ihon luontaisia toimintoja.


Uusi suosikki on löytänyt tiensä meidän keittiöön! Molemmat meistä on aina pitänyt ankasta, siis silloin kuin se on valmistettu hyvin. Ylikypsäksi päässyt kuiva ankka on kamalaa. Se selvittelee niitä seikk oja,.


Muistio on muistilista. Laajennetun ohjausryhmän kokouksen 26. Ohjausryhmä merkitsee loppuraportin laa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Olet aloittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon opiskelun. Opiskelun aikana tulee paljon uusia sanoja ja termejä. Maksuttomat lapin talousalueen protesti - ja velkomustuomioilmoitukset.


Tarkista, onko alueen yrityksistä protesteja. Luin netistä että yritys menettää luotto mahdollisuuden kun protesti julkaistaan. Täytä hakemuksesi netissä Vuoden opisto Taide elokuva kirjoittaja klassinen laulu ja ooppera kuvallinen viestintä ja graafinen suunnittelu laulusolisti näyttelijäntyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit