keskiviikko 23. elokuuta 2017

Kultainen kolmio zimbabwe

Alueella Ruak-joki yhtyy Mekongiin. Nimityksen antoi alkujaan CIA. Säännöllinen kymmenkulmio voidaan jakaa sen keskipisteen kautta kulkevien lävistäjien avulla kymmeneen kultaiseen kolmioon.


Kultainen kolmio on samalla ainoa kolmio , jonka kulmien suhteet ovat 2:2:1. Säännöllisen viisikulmaisen tähtikuvion eli pentagrammin jokainen sakarakolmio on myös kultaisen kolmion muotoinen.

Matkalla tutustut Delhiin, Agraan ja Jaipuriin, nautit luonnonrauhasta Ranthamboren suojelualueella. Yksi matkan kohokohdista on upea Taj Mahal. Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.


Intian perinteinen kiertomatka, joka kattaa Delhin, Agran ja Jaipurin – Kultaisen kolmion! Lukemattomia muuntelu- ja yhdistelymahdollisuuksia. Sivu sisältää yhden osan tietoja teoksen yksittäisestä julkaisusta.


Kattavat teostiedot löydät kohdan Teoksen kuvailutiedot linkistä.

Palauttakaa sivun tehtävä 3. Muut näkevät vastauksenne. Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia lähettää mitään. Peking - Xian - Shanghai - Kiinan kultainen kolmio 10. Kolmen täysin erilaisen kaupungin upealla kiertomatkalla näet paljon. Pekingissä Kiinan muuri, Taivaallisen rauhan aukio ja Kesäpalatsi jaksavat kiinn.


Nämä pikkutaloissa asuvat kakkosvaimot vaikuttavat kirjan perusteella olevan maan tapa etenkin niillä varakkailla miehillä, joilla on varaa pitää kakkosvaimoa. Vaeltaen ihanassa Liguriassa. Tukikohtiamme vaelluksille ovat La Spezian satamakaupunki ja Portoveneren kylä.


Tutustumme Portofinon kaupunkiin, Portoveneren luonnonpuistoon ja Cinque Terreen, jolla tarkoitetaan viittä maalauksellista kylää. Varaa tapaamisaika matka-asiantuntijalle. Matkasuunnittelua varten voit varata tapaamisen matka-asiantuntijamme kanssa arkisin klo 8. Ilmoita meille ajankohtatoiveesi, minkä jälkeen olemme yhteydessä tapaamisajan vahvistamiseksi. Lähtö Helsingistä (SAS) klo 16.


Tukholman ja Addis Abeban (Ethiopian Airways) kautta Lusakaan, Sambiaan. Ihmiset sinnittelevät kekseliäillä keinoilla kaoottisessa maailmassa. Gappah kuvaa osuvasti myös yhteiskunnan jakautumista äärimmäisen rikkaisiin ja slummien köyhiin - hän kertoo molemmista maailmoista yhtä aidon tuntuisesti ja tarkoilla yksityiskohdilla.

Zimbabwe tuli saaristoon. Seuraavaksi on luettava heti lisää Gappahia. Howliitti on rauhoittava kivi, se opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa.


Se auttaa kunnianhimon muodostamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. OPASTETUT KIERTOMATKAT, SUOMALAINEN MATKANJOHTAJAOpastettuja kiertomatkoja 114:een kaukomaahan suomalaisen kokeneen matkanjohtajan opastuksella. COMBO-MATKAT, ALKUPÄIVINÄ SUOMALAINEN MATKANJOHTAJAAlkupäivinä suomalainen matkanjohtaja, loppumatka.


LOMALINJAN KAUKOMATKOILLA ELÄMYKSET SEURAAVAT toinen toistaan ja matkakohteena on koko maailma. Kaukomatkoille voi lähteä huoletta, sillä mukana on aina suomalainen asiantuntijaopas, joka avaa maan historiaa, kertoo kulttuurista, johdattaa uskomattomiin maisemiin, vie maistamaan paikallisia erikoisuuksia ja tietää maan nykypäivän. Kuten jo ” Kultainen leikkaus” –artikkelissa totesimme, elämä näyttää toistavan tiettyä kaavaa: etanan kuori kasvaa Fiin mukaan, mutta sama on myös massiivisemmissakin rakenteissa, kuten spiraaliksi pyörtyneissä galakseissa.


Tutkikaamme nyt kuitenkin lähemmin Maapallomme geometrisia malleja ja ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit