torstai 3. elokuuta 2017

Kela asumistuki numero

Soita Kelan asiakaspalveluun. Avoinna arkisin klo 9–16. Kela neuvoo puhelimessa ma–pe klo 9–16. Numerot on jaettu elämäntilanteittain ja niissä neuvoo asiaan perehtynyt palveluneuvoja.


Kansaneläkelaitos Kemin toimisto sijaitsee kunnassa Kemi, alueella Sauvosaari. Se on perustettu 1. Jos kokeilet mitä tahansa ongelmia tai on kysyttävää, käytä Kela puhelinnumero ottaakseen yhteyttä asiakaspalveluun. Siinä tapauksessa, jos ei ole mahdollisuutta soittaa, käytä muut Kela yhteystiedot, joita on monta ja saa vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Kela -taksikeskus kysyy tilausta tehdessäsi koska ja minne olet menossa, milloin sinulla on lääkäri- tai kuntoutusaika ja onko sinulla esimerkiksi apuvälineitä tai opaskoiraa mukana. Kela -taksikeskus yrittää yhdistellä kyytejä, siten että samaan taksiin voi tulla muitakin samaan paikkaan tai samaan suuntaan matkustavia.


Yleensä toimeentulotuen asiakkaalla on tuloja, esimerkiksi asumistuki , työttömyysturva tai sairauspäiväraha. Myönnettävä toimeentulotuki on tällöin vastaavasti pienempi. Miten muutan liitteet sähköiseen muotoon? Omat eläketietosi -palveluun vietävä liite voi olla joko skannattu tai valokuva.


Liitteen muoto voi olla pdf, jpg, tiff tai png ja yksi tiedosto saa olla kooltaan korkeintaan Mt. Kysy Kelasta -keskustelupalstalta saat vastauksia Kelan etuuksiin liittyviin kysymyksiisi. Työttömyysetuuden maksajat eli Kela tai oma työttömyyskassasi seuraa jota ei ole myönnetty täyden työkyvyttömyyden perusteella sekä vammaistuki. Kela on lähettänyt kaikille kansaneläkkeensaajille (vanhuuseläke, työttömyyseläke ja työkyvyttömyyseläke) kirjeen muutoksesta viikolla 35.


Jatkossa Kela maksaa kansaneläkkeen, rintamalisän ja ylimääräisen rintamalisän joka kuukauden 7. Kela antaa päätöksen perustoimeentulotuesta viimeistään arkipäivän kuluessa siitä, kun hakemuksesi on saapunut Kelaan. Tämä edellyttää, että olet toimittanut Kelaan kaikki tarvittavat liitteet hakemuksesi käsittelyä varten. Perustoimeentulotuki maksetaan tilillesi kuukauden 1. Toimeentulotuki turvaa viimesijaisesti elantosi, jos tulosi ja varasi eivät riitä välttämättömiin jokapäiväisiin menoihin. Voit hakea toimeentulotukea, jos ansiotulosi tai etuutesi, kuten työttömyysturva tai asumistuki , eivät riitä elämiseen. Pe aamuna tarkistin tältä sivulta aukioloajan ja ajoimme Ivaloon klo 13.


Kehittämistyössä on ollut mukana laaja joukko vammaisjärjestöjä, palveluntarjoajia, Sosiaali- ja terveysministeriö, Kela sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. IBAN-laskurilla muunnat helposti vanhan suomalaisen tilinumeron uuteen IBAN-muotoon. Täältä löydät myös suomalaisten pankkien BIC-koodit. Lainanantajan selvitys asuntolainoista tai tiliote, josta ilmenevät lainan numero , lainan tämänhetkinen määrä, käyttötarkoitus ja korkoprosentti (omistusasunnosta ja asumisoikeusasunnosta). Kelan lomake AT (Liite – Yleinen asumistuki – Yhteisöruokakunnan valtuutus).


Kehitämme K-Tunnusta koko ajan, ja se laajenee kattamaan yhä useampia K-ryhmän verkkopalveluita. Palvelu tulee kehittymään myös sisällöltään - voit jatkossa hallita vielä laajemmin asiakkuustietojasi K-Tunnus-sivustolla. Uudistuksessa eläkeläisen asumistuki ei vähene vaan kasvaisi 2euroa.


Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja. Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa. Jos vuositulorajasi ylittyy, tarvitset aina uuden verokortin.


Katso ohjeet uuden verokortin hakemiseen OmaVerossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit