perjantai 25. elokuuta 2017

Alkoholi ikäraja espanja

Eli kansallisen lain mukaan kukaan ei saa myydä alle 16–vuotiaalle alkoholia tai tupakkaa. Toki, pitää muistaa että espanja koostuu itsehallintoalueista, joilla on omat sääntönsä. Monissa maissa ikäraja koskee ostamisen lisäksi myös alkoholin nauttimista, hallussapitoa ja välittämistä.


Ikäraja on alhaisin Etiopiassa (vuotta) ja korkein tietyissä osissa Intiaa (vuotta). Euroopassa ikäraja vaihtelee yleensä ja ikävuoden välillä. Näin juhannuksen kunniaksi ajattelin tehdä postauksen aiheesta alkoholi. Asuin Barcelonassa vuoden. Suomessa multa aina kysytään paperit, mutta Barcelonassa ei koskaan baarissa kysytty.


Espanja ja alkoholi - Pallontallaajat. Kaupassa muutaman kerran kysyttiin Oletko vuotias mutta kun vastasi että Joo, ei tarvinut mitään näyttää. Eiköhän se ikäraja ole v, vaikka kyllähän sielläkin joissakin baareissa tai yökerhoissa voi olla periaateessa isompi ikäraja , mut hank. Suomessa siis saan kantaa sitä aina mukana) ja sekin oli koulujen päättymispäivänä. Matkailu Julkaistu 18.


Pääsääntöisesti perheenjäseniksi luetaan kaikki samassa osoitteessa asuvat ja samaan talouteen kuuluvat henkilöt. Kuitenkin, jos suoraan ylenevässä ja alenevassa polvessa olevat sukulaiset (vanhemmat, lapset, isovanhemmat) tuovat toisilleen perhejuhliin (esim. häät, syntymäpäivät, muut suuret merkkipäivät) alkoholia vastikkeetta eli lahjana, katsotaan tällainen alkoholintuonti. Se jakaa Iberian niemimaan Portugalin ja Isolle-Britannialle kuuluvan Gibraltarin kanssa. Koillisessa rajan takana ovat Ranska ja pieni Andorran ruhtinaskunta, ja etelässä on maarajaa Marokon kanssa (ks. Ceuta ja Melilla).


Harold-peli ohjaa lapsia ja nuoria arjen. Yökerhoissa on yleensä sama ikäraja. Huumeongelma on paha diskoissa ja sinne nuoriso meneekin paljon pelkän ison vesipullonkanssa ja jos olet nuori niin koita ihmeessä varoa niitä pillereitä,vaikka kaikki tuntuisivatkin siellä otta´van.


Olen käynyt saarilla kertaa ja teneiffalla americanosissa ongelma on selkeästi. Kirjaudu sisään mikä on ikäraja espanjan baareihin ja viinan ostoon? Madri Aurinkorannikko, Mallorca ja Kanarian. Punaviiniä saa eurolla litra.


Berliinin baareihin pääsee teoriassa jo 16-vuotiaana, mutta nuori saa olla siellä vain puoleenyöhön saakka. Jos paikassa poltetaan tupakkaa, ikäraja on 18. Vanhempiensa seurassa olevalle 14-vuotiaalle saa ravintolassa. Laillinen alkoholi - ikäraja Kyproksella on vuotta.


Autoilijoiden on syytä kiinnittää huomiota nauttimaansa. Hintamme ovat Viron edullisimmat! Kaupan edestä löydät myös turvallisen parkkipaikan autollesi.


Juhani Seppäsen (oik.) ensimmäisinä vieraina ovat Rosa Meriläinen ja Pekka Myllykoski. Dubaissa, ikäraja on pääsääntöisesti 21-vuotta. Arabiemiraattien liikennekulttuuri on melko ärhäkkää ja vauhdikasta suomalaiseen verrattuna, joten vuora-autoilua kannattaa harkita oman pinnan pituuden ja ajorohkeuden ja- taidon mukaan.


Alkoholilainsäädäntö maittain - pedi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit