keskiviikko 16. elokuuta 2017

Italian sotilasarvot

Italian karabinieerit (ital. Arma dei carabinieri, lyh. Carabinieri) muodostavat Italian puolisotilaallisen santarmilaitoksen, joka muodostaa oman puolustushaaransa asevoimien sisällä. Muut puolustushaarat ovat maavoimat, merivoimat ja ilmavoimat. Sana palautuu viime kädessä italian sanaan caporale, jota on jo varhain käytetty suomen korpraalin merkityksessä.


Jos halutaan mennä ajassa vielä italiaakin kauemmas, tullaan latinan sanaan caput ’pää’, jonka johdos italian caporale on. Caporale on pienen miesjoukon pää eli pomo. Maavoimissa sitä vastaa majurin sotilasarvo.


Text is available under the CC BY-SA 4. Images, videos and audio are available under their respective licenses. General Graziano will be familiarised with the Finnish Defence Forces by, among other things, visiting the Defence Command and the Ministry of Defence in Helsinki. Esimerkiksi lymfosyyttipoliisien Pikku-Lassin ja Psin univormut ja sotilasarvot ovat samat kuin edeltäjäsarjankin lopussa. Lisäksi viimeisen jakson lopussa on viittaus Suureen tietokoneeseen.


Se ei ole marsalkka vaan marsalkaa isompi arvonimi, se on myönetty marsalkan arvonimeä kantavalle, oikeastaan hänella oli italian , itävallan ja venäjän marsalkan arvo ja jos samaa myöntämisperustetta käytetään, niin nykyään se on melkeinpä täysin mahdoton saada, koska täytyy olla kolmen maan marsalkka. Esimerkiksi italian colonello ja ranskan colonel johtuvat juuri osaston eli kolonan komentajuudesta. Juuri ne osat organisaation että muistamme selvimmin, koska he taistelivat edessä, joukossa tavallisten sotilaiden Wehrmachtin, vaikka monet erottui joukossa. Sitä ennen, vaikka SS militarisoitiin, mutta siviili organisaatio. Korpraali oli aikanaan ryhmänjohtajan arvo.


Sotilasarvot SS tuli paljon myöhemmin, kun muodostetaan Waffen-SS. Se on lainasana italian kielestä, jossa caporal de squadra (”ryhmän pää”) tarkoitti ryhmänjohtajaa. Nämä ovat kansanedustajien sotilasarvot - katso lista.


Ruotsin armeijan vallankaappaus otettiin vastaan ilolla lähes kaikkialla Ruotsissa. Tietysti vallan makuun päässeet aktiivifeministit kihisivät kiukusta, mutta älysivät olla hiljaa. Venäjän armeijan, kaikki asevoimien. Joten luulen, lähitulevaisuudessa uusi sotilasarvot Shoigu hänen loistava lyhyt ansioluettelo eivät näy. Seuraavat alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan.


Alaluokkien kokonaismäärä luokassa on 30. Siitä muistuttavat toinen maailmansota, kylmä sota ja Saksan nykyasema EU:n johtajana. The International Encyclopedia of Uniform Insignia is nonprofit and relies on your individual donations. Please make your donation now. If you like the products on these pages, your support is highly appreciated.


Puolustusvoimilla on kuitenkin nykyään upseeri ylipäällikkönä (överbefälhavare), mutta hän on selvästi maan hallituksen alainen. Millä perusteella valitaan ne, joille myönnetään nämä uudet sotilasarvot ? Ovatko he olleet kertausharjoituksissa, ovatko mahdollisesti siellä hankkineet kannuksensa vai miten. Tuleeko ylennys siitä, että hoitaa ihan muuta virkaa täällä hyvin. Järjesti elintarvikkeiden saannin maallemme ja onnistui aikaansaamaan diplomaattisten suhteiden solmimisen Ranskan kanssa. Sai Yhdysvallat, Englannin, Italian ja Japanin tunnustamaan maamme itsenäisyyden.


Pelastuspäälliköiden virkapukujen kokoonpanot. Ohjeesta löydät pukuihin yhdistettävien pukineiden nimikkeet sekä pukujen käyttöä koskevia määräyksiä ja huomatutuksia SA Hoitajan Univormu, Armeijakäytössä ollut hoitajan univormu ca. Suomen valtionhoitajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit