tiistai 22. elokuuta 2017

Avoimet urakat

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Rakennusalan avoimet työpaikat. Se kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämäosio tarjoaa ajankohtaisia vinkkejä ja uutisia liittyen työnhakuun, työelämään ja rekrytointiin. Destia Oy on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys.


Toteutamme huomisen infraa pala palalta rakentamalla, ylläpitämällä ja suunnittelemalla nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottamalla liikenteen asiantuntijapalveluita. Julkiset hankinnat ja avoimet tarjouspyynnöt Kuuntele Kuuntele Tältä sivulta löydät tietoa Vaasan kaupungin sekä yhteishankintayksikkö TeeSe Botnia Oy Ab:n avoimista tarjouspyynnöistä sekä niiden ilmoitusmenettelyistä. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Turussa. Toimimme lähinnä Pirkanmaan alueella, mutta myös muualla Suomessa.


Urakkamaailman kautta kulkee vuositasolla remontteja kymmenien miljoonien arvosta. Sivustolla käyttäjä voi ilmoittaa työtehtävästä ja kilpailuttaa ammattitekijöiden tarjoukset työtehtävän suorittamisesta. Palveluiden huutokauppa. Mikä on remonttisi hinta? Kilpailuta ja säästä.


FaktaNet Live on palvelu, josta saat rakennus­projektien sekä rakennusalan yritysten tiedot, monipuolisesti ja keskitetysti. Se tuo välitöntä tehoa rakennusalan myyntiin ja asiakas­hankintaan – sen avulla ajoitat myyntityösi täsmällisesti, ja kohdistat sen oikeille henkilöille. Kokeile ilmaiseksi! Tässä näkyvät hakuasi vastaavat Työpaikkailmoitukset. Indeed voi saada näiltä työnantajilta korvauksia, minkä ansiosta Indeed voi tarjota palvelua ilmaiseksi työnhakijoille.


Hankintalaki velvoittaa hankintayksiköt kilpailuttamaan hankintansa ja niistä tulee ilmoittaa avoimesti. Rovaniemen kaupunki käyttää sähköistä kilpailutusjärjestelmää. Avoimet tarjouspyynnöt. Seinäjoen kaupungin ylläpitopalvelut -tulosyksikössä on avoinna sähköasentajan toimi.


Tee ilmoitus remontistasi ja saa tarjouksia. Tehtävä sisältää monipuolisia kiinteistön huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä sähkötöitä. Väylän yhtenä strategisena tavoitteena on infra-alan tuottavuuden parantaminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ei kuitenkaan riitä eri toimijoiden omilla tahoillaan tekemä hankintojen kehittäminen, vaan tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan infra-alan eri tilaajatahojen yhteistyötä (Väylä, ELY-keskukset ja kunnat).


Kaarinan kaupungin kotisivuilla olevat avoimet tarjouspyynnöt: Jos lista on tyhjä, tällä hetkellä ei ole avoimia tarjouspyyntöjä. Tarjouspalvelussa voit tehdä ja palauttaa tarjouksen sähköisesti. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla.


W-set Oy on varavoimaan erikoistunut yritys. Toimintamme perustuu varavoimakoneisiin ja niiden ympärille kehitettyihin palveluihin. Lue lisää ja tutustu palveluihimme! Toimiva ja nykyaikainen talotekniikka tuo merkittäviä kustannussäästöjä ja luo viihtyisät ja terveelliset sisäilmaolosuhteet. Skanskan talotekniset palvelut kattavat monipuolisesti kaikenlaisten asuin- ja liikerakennusten taloteknisen urakoinnin sekä energia- ja talotekniset asiantuntijapalvelut.


Meiltä onnistuu myös Brokk-työt, saneerauspurku, vahinkosaneeraus ja asbestipurku. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kierrätyslaitokset. Ensimmäinen Länsimetron Matinkylä-Kivenlahti -projektin ympäristöselonteko on laadittu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit