maanantai 28. elokuuta 2017

Armeija lomat 2019

Lähde edullisesti lomalle. Varaa matkasi täältä! Parhaat talven matkat myydään nyt. Yli kaupunkivaihtoehtoa. Lomat ja vapaa-aika.

Armeija aikana Wirtanen on saanut paljon hyviä ystä-viä. Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen henkilöstön eläke. Heidän eläketurvansa poikkeaa monin paikoin muiden työntekijöiden eläketurvasta.


Prikaati kouluttaa varusmiehiä Pohjois-Suomen maasto-olosuhteisiin useassa eri aselajissa. Vuosiloman ansaitseminen. Työntekijälle kertyy vuosilomaa lomanmääräytymisvuodelta, joka on aina 1. Jos työsuhde on kestänyt 31.


Jäsenyysasiat ja edut.

Ennen tämän lain voimaantuloa alkaneelta lomanmääräytymisvuodelta määrättäviin lomiin sovelletaan tämän lain voimaan tullessa voimassa olleita säännöksiä. Syksyllä kutsunnoissa päätetään, milloin ja missä varusmiespalvelus suoritetaan. Valmistaudu kutsuntoihin miettimällä mieluista tehtävää ja tutustu osoitteeseen intti. Valvonta, valmius ja vaativa koulutus.


Rannikkoprikaati on rannikkotaisteluihin erikoistunut merivoimien valmiusjoukko-osasto. Suurin osa merivoimien suomenkielistä alokkaista aloittaa varusmiespalveluksen peruskoulutuskaudella Upinniemessä Kirkkonummella ja osa Turun Pansiossa. Maria Ohisalo nimitti Kirsi Pimiän sisäministeriön kansaliapäälliköksi ohi Suopon päällikön. Valittavan henkilön täytyisi olla jotenkin jo kärkikaartissa kyvykkyyden, johtamisosaamisen, alan tuntemuksen ja kokemuksen puolesta.


Nauti talvella auringosta ja lämmöstä, kesäisiä lämpötiloja löydät täältä! Armeija on puolen vuoden, 9kk tai 12kk ajan elämäsi keskeisintä sisältöä, joten on vain luonnollista, että päässä ei pyöri mitään muuta kuin niitä maailman tärkeimpiä inttikertomuksia. Näin säästät satasia matkan hinnassa – Kokosimme vinkkiä: varaa viikonloppuna ja lähde keskellä viikkoa. Vuodenvaihteen lomamatkat on nyt tehty ja rahat kulutettu joululahjoihin sekä herkkuruokiin.


Maanpuolustuskorkeakoulun ajankohtaisia asioita. Riihimäellä tarkastuksen kohteena oli kansalaisopisto, jossa havaittiin ongelmia esteettömyyden ja saavutettavuuden sekä vaalisalaisuuden turvaamisen osalta. Vuokralla asuvien varusmiesten toimeentulo nojaa päivärahaan ja asumisavustukseen.


Tietyissä tilanteissa varusmies voi saada myös erityisavustusta.

Asumisavustus kattaa varusmiehen todelliset vuokra-asumismenot, eli käytännössä vuokran sekä lämmityksen, vesimaksun ja sähkö- ja kaasumaksut, jos ne eivät jo sisälly vuokraan. Opiskelijan ohjeet. Miten ilmoittaudun yliopistoon? Minkälaista ohjausta saan opintoihini Jyväskylän yliopistossa?


Vastauksen näihin ja muihin kysymyksiin löydät opiskelijoiden ohjeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit