maanantai 7. elokuuta 2017

Päivystävä poliisi

Mikäli asioitte sähköpostitse, lisätkää viestiin nimenne, puhelinnumeronne ja kotipaikkakuntanne. Neuvoja annetaan suomeksi ja ruotsiksi. Kun tarvitsette kiireellistä apua, soittakaa hätänumeroon 112.


Lähisuhdeväkivalta voi olla luonteeltaan paitsi fyysistä, myös henkistä. Päivystävä numero arkisin klo 8–2.

Puhelimessa voi olla päivystävä nuorisotyöntekijä tai poliisi. Järvenpään mukaan sekä alkoholin hallussapitorikkomusten että lastensuojeluilmoitusten määrä on laskenut viime vuosina. Puskan takaa ei kurkannut kuitenkaan mikä tahansa jalkojen verryttelijä, vaan käsitutka kädessä päivystävä poliisi. Siellä oli konstaapeli pusikossa, lukija hämmästelee. Jyväskylän suuntaan vallitsi lukijan mukaan varsinainen ”ralliliikenne”.


Suomalaiset ja Suomessa oleskelevat ihmiset saavat apua hätänumeron 1kautta kaikissa kiireellisissä hätätilanteissa, olipa kyse sitten poliisin, pelastuksen, sairaankuljetuksen tai sosiaalitoimen kiireellisestä avuntarpeesta. Sisä-Suomen poliisilaitos Tampereen pääpoliisiasema sijaitsee kunnassa Tampere, alueella Ratina. Se on perustettu 1.

Apteekki-sivustolta löydät tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja sairauksien hoidosta. Apteekkihausta löydät helposti apteekkien yhteystiedot ja luotettavat suomalaiset verkkoapteekit. Lääkekorvauslaskurin avulla selvität lääkkeiden ajantasaiset hinnat, korvaustiedot ja vaihtokelpoiset lääkkeet.


Hiekanpää on pieksämäkeläisen liikunnan ja urheilun käyntikortti ja liikuntapalvelukeskittymä numero yksi. Alueella on kolme isoa hallia, tekonurmi, puistoluistelurata, uimaranta, beach volley- ja beach futiskentät, tenniskentät, frisbeegolfrata sekä ulkoilureittejä ja -väyliä. Pienemmillä kihlakunnilla ei ole tämankaltaista jatkuvasti työvuorossa olevaa komisariota. Kukaan ei loukkaantunut palossa, ja vain palaneesta asunnosta evakuoitiin väkeä.


Myös muualla Suomessa oli uudenvuodenaaton ja -päivän sekä niiden välisen yön aikana tulipaloja. Yleiseen hätänumeroon tulee soittaa aina kiireellisissä, todellisissa hätätilanteissa hengen, terveyden, omaisuuden tai ympäristön ollessa uhattuna tai jos on syytä epäillä näin olevan. Poliisi tutkii syttymissyytä. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.


Ei säännöllistä poliisin päivystystä. Pöytäkirjatilaukset p. Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla yksi ihminen loukkaantui vakavasti ulosajossa kantatie 67:llä aamuyöllä. Helsingin poliisi kertoi eilen illalla etsivänsä henkilöä usean poliisipartion voimin Koskelantien alueella ja Viikin kaupunginosassa sijaitsevassa Prismassa.


Lapseen sekaantumisesta saa yleensä vankeutta. Saaristomeren Airistolla sattunut veneonnettomuus on vaatinut toisen kuolonuhrin, kertoo Lounais-Suomen poliisi Twitterissä.

Molemmat uhrit ovat purjeveneessä olleita keski-ikäisiä miehiä. Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui useita ihmisiä. Joensuun paloasemalla työskentelee hallinnon henkilökuntaa noin henkilöä ja operatiivisia työntekijöitä noin henkilöä.


Paloasemalla sijaitsee pelastuslaitoksen johtokeskus ja Itä-Suomen tilannekeskuksen päivystystilat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit