torstai 10. elokuuta 2017

Oikotie ostotarjous pohja

ASUNTO-OSAKKEEN OSTOTARJOUS Allekirjoittanut tarjoutuu ja sitoutuu ostamaan _____ - nimisen yhtiön osakkeet n:o. TARJOUS, asunto-osake Tarjoudumme ostamaan tässä mainitut osakkeet tarjouksessa mainituilla ja muuten sovittavilla kauppaehdoilla. Kaupantekopäivä Kauppakirja allekirjoitetaan viimeistään_____.


Sopimuskoneen asunto-osakkeen ostotarjousmalli ei ole siis yksittäinen pohja tai lomake, vaan älykäs tarjouspohja, joka muuntuu tarpeittesi mukaan ja jonka avulla laadit tarjouksesi helpommin. Aiotpa myydä asuntosi itse tai välittäjää apuna käyttäen, olet molemmissa tapauksissa asunnon omistajana aina itse vastuussa kaupasta. Jos asunto ei ole kiinteistönvälittäjän myynnissä, niin tee tarjous suoraan myyjälle.

Molemmissa tapauksissa ostotarjous on syytä tehdä mahdollisimman pian myös kirjallisesti, jotta vältytään myöhemmin epäselvyyksiltä ja kaupan molemmat osapuolet tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa. Ostotarjous on sitova ja se pitää tehdä kirjallisena. Jos asunnon omistaja hyväksyy ostotarjouksen ja ostaja jostain syystä peruukin asuntokaupan, hän joutuu maksamaan kuitenkin myyjälle käsirahan suuruisen summan.


Jos myyt asuntoa itse, ostotarjous voi olla suullinen tai kirjallinen. Välittäjälle asunnon ostotarjous tehdään aina kirjallisesti. Tarjoukseen voi laittaa ehtoja sen sitovuudesta.


Asunnon ostotarjous tai kiinteistön esisopimus ei täytä lain asettamia vaatimuksia. Ostajalle on annettu virheellistä tai puutteellista tietoa kaupan kohteena olevasta asunnosta tai kiinteistöstä.

Mainokset Vertaa välityspalkkiot ilmaiseksi - klikkaa tästä! Asunto-osake tai osakeryhmä oikeuttaa tietyn huoneiston hallintaan. Asunnon kauppakirja (tai asunto-osakkeiden kauppakirja) on ostajan ja myyjän välinen sopimus, joka sisältää olennaiset asiat liittyen asuntokauppaan.


Pitäisikö vastuu asuntokaupoissa siirtää ostajalle? Kirjallista tarjousta kannattaa suosia myös silloin, kun myyt asuntoa itse, jotta molemmat tietävät oikeutensa ja velvollisuutensa. Voidaanko oikeudenkäynnin aikana vedota uuteen virheeseen?


Reklamaatio, rakentamismääräysten vastainen rakentaminen, oikeudenkäyntikulut? Yhteisomistus, rakennuslupa ja hallinnanjakosopimus? Tämä asiakirja on välttämätön, jos myyt asuntosi itse. Mallilomakkeessa olevat tiedot tulee muuttaa omaa asuntoasi vastaaviksi.


Lomaketta on helppo täyttää. Valitset vain sopivan formaatin ja avaat asiakirjamallin suoraan päätteellesi muokattavaksi. Palvelun käyttö on ilmaista. Kiinteistön kaupassa ei tunneta käsitettä ostotarjous , vaan kiinteistön myynnistä tehdään esisopimus, jossa määritellään kaupan ehdot.


Esisopimuksessa määriteltyjen ehtojen tulee olla linjassa kauppakirjan ehtojen kanssa. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi.


Myydään asunto, ostetaan koti.

Tunnistitko itsesi? Olet juuri oikeassa paikassa. OP Kodista löydät vinkit ja palvelut asunnon myymiseen ja uuden ostamiseen. Aloita laskemalla asuntosi arvo OP-Kiinteistökeskuksen hintalaskurilla tai pyydä kiinteistönvälittäjämme käymään. Laadi, allekirjoita ja arkistoi älykkäästi kaikki yritystoiminnan asiakirjat.


Suomen paras paikka myydä asunto itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit