perjantai 4. elokuuta 2017

Kutsukortit valmistujaisiin

Tee persoonalliset ja tyylikkäät kutsut omista digikuvista. Kokeile helppokäyttöistä suunnittelutyökalua tai valitse tuhansista malleista. VALMITUJAISJUHLAN KUTSU - tekstejä valmistujaiskutsuun, kutsut valmistujaisiin , valmistujaiskutsukortit, valmistujaisjuhlan kutsukortit , runo valmistujaiskutsuun, ilmainen tulostettava valmistujaiskutsukortti, valmistujaisten kutsu kortti, valmistujaiskutsu runo, valmistujaiskutsukortin tekstimalli, valmistujaiskutsukortti teksti, kutsukortit valmistujaisiin teksti, valmistujaiskutsujen. Kutsukortti valmistujaisiin.


Valitkaa haluatteko kortit valmiiksi koottuina vai kokoamattomina.

Kortin koko avattuna 148x2mm. Ellette valitse kumpaakaan, kutsukortit toimitetaan teille kokoamattomina. Jos suunniteltu juhla on luonteelta muodollinen, sen pitää näkyä myös kutsun tyylissä. Kirjoita virallisesti, esimerkiksi Tervetuloa 50-vuotissyntymäpäivilleni 14. Valitse kutsumalli laajasta valikoimasta, johon sisältyy kutsumalleja muun muassa hääjuhliin, valmistujaisiin , juhliin ja pikkujouluihin.


Olipa kyseessä mikä tahansa tapahtuma, Microsoftin ammattimaisesti suunniteltujen kutsumallien avulla voit luoda tapahtuman kutsukortit helposti. Paikkakortit, ohjelmat, menut, kiitoskortit, kaikki samaan tyyliin. Luo kortti omasta kuvasta - esim.

Meiltä löydät kuvakortit joka tilanteeseen: synttäreille, häihin. Tilaa kutsukortit helposti netistä aDigiltä! Meiltä saat kutsukortit kaikkiin juhliin: häihin, synttäreille, rippijuhliin ja valmistujaisiin.


Tutustu ja tilaa valmiita malleja netistä! Kuvassa kaksi kortin tausta. Ota yhteyttä painopalveluun tai sovi suunnittelutapaaminen kauppaamme sähköpostitse! Itse tehdyillä kutsuilla pääset näyttämään luovuuteesi ja kertomaan vieraille kuinka paljon he sinulle merkitsevät.


Olemme koonneet yhteen tuotteita ja ideoita kutsukorttien tekemiseen. Kaikkiin ideoihin löytyy kuinka sen teet- ohjeet, joten valitse vain juhlien väri ja tee siihen sopivat. Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä sähköiseen markkinointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen.


Birgitmummun linkkisivut. Harrastus e-kortit: Autoilu-fani. Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia. Plusprintistä saat nopealla toimituksella postikortit omalla kuvalla tai kutsukortit häihin.


Valmistamme postikortteja yrityksille, yhdistyksille sekä järjestöille. Postikortit ovat erinomainen promootiotuote, mutta myös kätevä tapa esimerkiksi varainhankintaan.

Tarvittaessa myös suunnittelemme. Perinteinen kirjeitse saapuva kutsu on kaunis ele. Se tavoittaa nekin, jotka eivät käytä sähköpostia tai lue tekstiviestejä.


Pienempiin juhliin vieraat voi kutsua myös puhelimitse. Vastausta kannattaa pyytää viikon kuluessa. Ostoskori on tyhjä. Kirjapainosta saat myös suunnitteluapua.


Letterpress paperipainamo ja kirjansitomo. Työskentelemme perinteisin menetelmin ja suurella sydämellä. Meillä onnistuu kohopaino, foliointi, stanssaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit