perjantai 11. elokuuta 2017

Alivuokrasopimus liikehuoneisto

Helppo tilahaku, paljon vapaita liiketiloja ja hyvät kuvat. Vuokraa unelmiesi liiketila! Liikehuoneiston alivuokrasopimus joka koskee toimistoa. Alivuokrasuhde syntyy, kun liikehuoneiston vuokralainen tai joku muu luovuttaa osan liikehuoneistosta toisen käytettäväksi vastiketta vastaan.


Alihankintasopimus Alivuokrasopimus , asuinhuoneisto Alivuokrasopimus, liikehuoneisto Alivuokrasopimus, liikehuoneisto (englanniksi) Asiakkaan tuntemistiedot Asuinhuoneiston vuokrasopimuksen irtisanominen, vuokranantaja irtisanojana Asuinhuoneiston vuokrasopimuksen purkaminen, vuokranantaja purkajana Avainten luovutus Avoin valtakirja Avoin valtakirja (englanniksi) Hallinnanjakosopimus. Kun vuokralainen on luovuttanut huoneiston kokonaan tai osittain toisen käytettäväksi, vuokralainen vastaa edelleen vuokranantajalle vuokrasopimuksen mukaan vuokralaiselle kuuluvista velvollisuuksista sekä vahingosta, jonka huoneiston kokonaan tai osittain käytettäväkseen saanut on velvollinen korvaamaan vuokranantajalle. Huoneistosta on hakeuduttu arvonlisäverovelvolliseksi. Sovittuun vuokraan lisätään.


Liike- ja toimistotilojen lisäksi sillä tarkoitetaan myös esimerkiksi työ- ja varastohuoneistoja, autotalleja ja teollisuustiloja. Yksilöidään riittävän tarkasti, esim. Tarvittaessa voidaan käyttää kopio rakennuspiirustuksista, johon vuokrattava tila rajataan tussilla. Kun liikehuoneiston edelleenvuokrannut ei ole oikeutettu hallitsemaan huoneistoa, ei hallintaoikeutta ole enää myöskään sillä, jolle se on edelleenluovutettu.


Alivuokrasuhteella tarkoitetaan vuokrasuhdetta, jossa vain osa huoneistosta luovutetaan toisen käytettäväksi vastiketta vastaan. Muuttopäivästä on sovittu Asuinhuoneiston vuokrauksesta annetusta laista (AHVL) poikkeavalla tavalla. Muuttopäivä on sopimuksen päättymispäivä, jolloin huoneisto on luovutettava tyhjennettynä ja siivottuna kokonaan vuokranantajan käytettäväksi klo 12:mennessä. Hyvin laadittu vuokrasopimus takaa parhaiten ongelmattoman ja pitkäaikaisen vuokrasuhteen. Tällä on suuri merkitys myös huoneistosta saatavaan tuottoon.


Hyvän vuokrasopimuksen perusedellytyksenä on se, että sopimuksessa noudatetaan lakia ja hyvää vuokratapaa. Sopimus tulee tehdä kirjallisesti ja sisältö muotoilla. Tulet löytämään vastaukset mm. Mitä vuokrasopimus sisältää? Toimitilan vuokrasopimusta allekirjoittaessa on oltava tarkkana siitä, mihin sitoutuu.


Jollekin voi olla yllätys, ettei yritysten välisissä vuokrasopimuksissa sovelleta kuluttajasuojalakia. Terve, Hyviä pointteja perusteluineen. Sidoin vuokrat aikaisemmin elinkustannusindeksiin ja vaihtoehtoisesti minimiprosenttikorotukseen. Elinkustannusindeksin madellessa lähes muuttumattomana jää prosenttikorotuksesta joillekin vuokralaisille paha maku ja ajatus, että ”vuokraisäntä rikastuu taas vuokralaisen pienistä rahoista”.


Hakeutumismenettely. Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta arvonlisäverovelvolliseksi hakeutuminen tapahtuu perustamisilmoituslomakkeella (Y1-Y3) tai muutos- ja lopettamisilmoituslomakkeella (Y4-Y6). Minulla on toiminimi ja harjoitan sekä arvonlisäverollista että arvonlisäverotonta liiketoimintaa. Olen vaihtamassa liiketilaa. LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta 31.


Täytettävät lomakkeet. Sopimuslomake Net -palvelussa voi esikatsella täytettäviä lomakkeita veloituksetta. Lomakkeen tallentaminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit