tiistai 22. elokuuta 2017

Poliisi huutokauppa 2019

Poliisi huutokauppa 2019

Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Jopa tuhansia kohteita! Täynnä mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia kohteita. Raision Poliisiaseman sisäpihalla 16. Poliisin haltuun tulleiden aseiden huutokauppa 26.


Tarkempi paikka on Tottinkadun ja Olavinkadun välinen sisäpiha. Tervetuloa huutamaan! Huutokauppa alkaa keskiviikkona 11. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta. Poliisi huutokauppaa Urhonkatu 1:ssä tiistaina 7. Myynnissä on muun muassa kultakello, soutuvene, kesärenkaat, lasilintuja, golfbägi mailoineen sekä polkupyöriä.


Maksu vain käteisellä. Tavaroiden näyttö pidetään tänäään maanantaina 6. Poliisihallituksen Asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden aseiden huutokaupan aseiden omistajien lukuun maanantaina 18. Konepajankatu Riihimäki (Käynti sisäpihan puolelta). Myytävien aseiden näyttö on klo 9. Kunnat, kaupungit, pelastuslaitokset, valtion virastot, seurakunnat sekä muu julkinen sektori myy nettihuutokaupalla – ostaa voi kuka tahansa! MITEN HUUTOKAUPPA TOIMII?


Poliisi huutokauppa 2019

Kun esine jätetään Helanderille myyntiin, se tutkitaan, kuvataan ja luetteloidaan esille huutokauppaluetteloon. Kun huutokauppa , johon esine on tulossa myyntiin, lähestyy, esine tuodaan näyttöön, jossa ostajat voivat tulla tutustumaan myytäviin kohteisiin. Ostajat jättävät tarjouksensa haluamallaan tavalla. Jyväskylässä järjestetään löytö- ja muun valtiolle tuomitun tavaran huutokauppa tiistaina 8. Sisäänkäynti sisäpihalle Hannikaisenkadun puolelta. Joensuun poliisiasemalla osoitteessa Pykäläkuja 1. Näyttö on kello 9–1 huutokauppa alkaa kello 10.


Huudot on maksettava käteisellä. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen löytötavarahuutokauppa osoitteessa Nihtisillankuja la 8. Tällaisen pienelektroniikan poliisi hävittää nykyään yksityisyydensuojan turvaamiseksi, jos omistaja ei niitä nouda. Ohjeistus tuli voimaan viime vuoden loppupuolella, joten esimerkiksi Lahdessa lauantain löytötavarahuutokauppa on ensimmäinen, jossa kännyköitä ei enää ole kaupan. Hämeen poliisi on kesäkuun alusta asti myynyt löytö- ja takavarikkotavaran netissä Päijät-Hämeessä. Aiemmin tavara myytiin poliisin aika ajoin järjestämissä huutokaupoissa.


Poliisi huutokauppa 2019

Pyörien lisäksi poliisi myy korut ja pienesineet Huuto. Tämä on laajennetun rikoshyödyn kohde rikoslain 10. Helsingin hovioikeus tuomitsi sen valtiolle menetetyksi, joten huutokauppa tuli poliisille. Tavanomaisempaa täytäntöönpanotoimissa on se, että ulosotto hoitaa myynnin, hän sanoo. Aarnion entinen talo on myynnissä.


Kaikki meni - Löytö. Hyvät huutokauppa asiakkaat! Huomioithan seuraavan!


Poliisi huutokauppa 2019

Kun tulette huutokauppaan autolla, kaikki ei mahdu kesällä parkkiin välttämättä huutokaupan parkkipaikalle, voitte jättää auton tien oikeaan reunaan niin että toinen auto mahtuu vielä ohi. Alueen talojen pihoihin pysäköinti on ehdottomasti kielletty, ilman talon omistajan lupaa! Maatalouden koneet ja laitteet Koneiden näyttöon maanantaina 30.


Katso myös julkisen sektorin huutokaupat Lumitykki, suurteholeikkurit ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit