keskiviikko 30. elokuuta 2017

Id korttikotelo

Find The Id on MySimon. Search for The Id Here. ID-korttikotelo sekä muovikortit monilla ominaisuuksilla. Muovikortit voivat olla eri kokoisia ja paksuisia, mutta yleisin toimittamamme korttikoko on luottokorttistandardin mukainen CR-kortti. Saamme aina laadukkaita tuotteita nopeilla toimitusajoilla.


Erittäin ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu vastaa aina nopeasti kysymyksiimme.

Homma toimii ja olemme tyytyväisiä. Valmistaja: Vega Holster. Meiltä löytyy erittäin laaja valikoima korttipidikkeitä ja korttikoteloita. RFID korttikotelo , alumiini. Liikematkalle, messumatkalle, kongressimatkalle tunnistukseen korttikotelo , id korttikotelo , käyntikorttikotelo.


Messuilla ja liikematkoilla aina tarpeellinen korttikotelo kaulanauhalla. Roiskesuojattu etuosa. Namecar business card holder for business travel. ID Card Badge Holder.

Joustavaa muovia, sininen väri. Kaulanauhan pituus cm. Toimitamme korttipidikkeet, korttikotelot, id -korttikotelot nopeasti ja edullisesti. Yli vuotta alalla takaa osaamisen!


Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka tuottaa sinulle laadukkaat tuotteet kulunvalvontaan ja henkilöiden tunnistamiseen. Henkilökortinpidike, jota voidaan pitää kaulan ympärillä tai kiinnitettynä työvaatteisiin. Kääntyvä liitin, jolla henkilökortin voi kiinnittää pysty- tai vaakasuunnassa.


Sairaanhoitaja Jämäkkä ja erinomainen korttikotelo. Show all (2) Kirjoita arvostelu tai lataa kuva Katso muita tuotteita! Sinun täytyy olla kirjautunut sisään, jotta voit tehdä ostoksia.


Jos haluat luoda tilin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. ID -kortin pidike, tummanvihre. Korttikotelo antaa suojaa korteillesi.


Käytettävissänne on myös osaava suunnittelupalvelu, joka hinnoitellaan suunnitteluun kuluneen ajan mukaisesti. Toimitukseen sisältyy aina valintasi mukaan joko kaulaketju tai klipsi sekä korttikotelo. Etra - Teollisuustuotteet palveluna. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Kahdelle pystymalliselle kortille kirkasta läpivänykyvää kovaa PC muovia oleva suojakotelo.


Kortit laitetaan alareunasta, jossa on alaosassa sivussa lukituspinne, joten kortin pinta ei naarmuunnu.

Tämä henkilökorttipidike on hyvä kontaktisirulla varustetun ID kortin pidike. Vahvarakenteinnen ja kestävä. Toimtuserä 1kpl rasioissa. Tarjouskorisi on vielä tyhjä.


Yli vuoden kokemuksella takaamme tuulen nopeat toimitukset ja hyvän meiningin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit