maanantai 7. elokuuta 2017

Suomen konsulaatti viipuri

Suomen erotti muista sotaa käyvistä maista käsitteellinen kuilu. GSM 0VIIPURISSA apua tarvitessasi usein nopein avun välitys löytyy. Viipuri (Leningradin alue): ulitsa Ushakova 6. Mannerilmaston talvi on ankarampi ja selvästi pidempi kuin Suomessa. Sitten piti vielä hakea Suomen konsulaatista uusipassi ja siihenvalokuvat.


Tervetuloa Suomen Pietarin viisumikeskuksen kotisivuille.

Näillä sivuilla tarjotaan tietoa lyhytaikaisen Schengen-viisumin hakemiseksi Suomeen matkustamista varten. Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for. Jatkossa Schengen-viisumin voimassaoloaika voi nykyistä useammin olla viisi vuotta, mikäli hakijalla on edeltävien kolmen vuoden aikana ollut vähintään kahden vuoden monikertaviisumi ja hän täyttää muut vaatimukset.


Asia kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen matkaa. Valokuvaohjeet ovat samat kuin Suomen passiin. Tutustu niihin tästä. Mitä asiakirjoja tarvitsen?


Tarvitset aina passin, passikuvan, matkavakuutustodistuksen ja viisumianomuksen. Omaa kutsua et välttämättä tarvitse.

Hankimme kutsun puolestasi. Yritykset ovat jaoteltuina katuosoitteensa mukaisesti ja listassa katuosoitteet ovat aakkosjärjestyksessä. Tuomme yhteen suomen - ja venäjänkielisiä ja kannustamme venäjän kielen opiskeluun sekä tarjoamme mahdollisuuksia harjoittaa kielitaitoa.


Kouluja on erityisen paljon ja niiden rakennukset ovat kauniita. Teollisuus­koulussa on yli tuhat oppilasta, samoin kaunis rakennus on kauppa­oppi­laitoksella ja meren­kulku­koululla. Hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin, esim.


Linnan rakensivat ruotsalaiset, päätorni on saanut nimensä norjalaisen pyhimyksen Pyhän Olavin mukaan, mutta linnaa muistelevat suomalaiset – niin kuin kaupunkiakin. L: Laakkonen, Ida E. T:mi, sotilas- ja siviilipukimo, Papulank. Mallinnetut kuvat Mallintajat.


Ruponen Oy, toimisto (asunto), p. Venäjän viisumimaksujen noustessa. Viisumihinnat sisältävät alv. Voit tilata viisumin helposti verkossa! Merkitse kansalaisuushistoria kohdan vasempaan reunaan joko suomeksi tai venäjäksi ja kerro kansalaisuudesta luopumisvuosi tai -vuodet ja syy. Sekä vähintäin niin, että pään tulee olla kokoa 3cm, jotta kuva on terävä ja kasvot tunnistettavissa.


Ryhmäviisumi voidaan kirjoittaa ainoastaan Suomen kansalaisille.

TARVITTAVAT ASIAKIRJAT. Norjan Suomen - konsulaatti Käyntiosoite: Kgl. Matkan tarkoitus on turismi. Pikaviisumit jopa alle päivässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit