tiistai 29. elokuuta 2017

Longboard dekki

Tilauksen tekeminen on vaivatonta. Ilmainen toimitus yli euron tilauksille! Union Five on luotettava suomalainen skeitti- ja streetwear-kauppa Nopea toimitus sekä laadukkaat tuotteet.


Laadukkaasta materiaalista valmistettu dekki ja tehokas 250W harjaton sähkömoottori tekevät etenemisestä vaivattoman sujuvaa. Rullalaudan toimintoja ohjaat bluetooth-kaukosäätimellä tai älypuhelimella.

Lautojen ominaisuuksia on helpoin kuvata lautojen käyttötarkoituksen mukaan. Pääpiirteittäin joustava eli flexi dekki on hyvä kruisailuun ja carving-tyyppiseen alamäkikurvailuun. Sähkö longboard sopii rentoon rullailuun vaikka työmatkalle, silloin kun ei kiinnosta istua hiostavassa autossa.


Pienempi sähkörullalauta on ketterä kääntymään, mutta vaatii käyttäjältään vähän enemmän tasapainoa. Isorenkainen sähkörullalauta sopii sinulle, jos haluat liikkua maastossa ja vähät välittää esteistä. Vaikka useita longboard lautatyyppejä voi käyttää ristiin eri lautailulajeissa, niin jokaisella lautatyypillä on kuitenkin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä optimaalisen tietyn tyyppistä lautailua varten.


Kalifornian rantojen pehmeän suolainen merituuli hyväilee aurinkolasien peittämiä kasvojasi rullaillessasi rantakatua pitkin kohti suosikkirantabaariasi.

Mukana kaukosäädin, jonka avulla voit säätää rullalaudan nopeutta. Tänä kesänä on kyse vauhdista. Valmiiksi kootut laudat löydät täältä. Loistava valikoima longboardeja!


Erinomainen palvelu. RAM Cariad on drop through -trukeilla sekä pitkällä akselivälillä varustettu longboard. Muotoilunsa ansiosta lauta soveltuu vauhdikkaiseen mutta vakaaseen rullailuun, ja matala dekki madaltaa painopistettä.


Paras valikoima lumilautoja, freestylesuksia, surffausta ja. Pidempää rullalautaa kutsutaan mäkirullalaudaksi tai longboardiksi eli lonkkariksi. Alun perin dekit valmistettiin sahaamalla yhdestä laudankappaleesta pientä surffilautaa muistuttava pala, mutta nykyaikaiset rullalaudat koostuvat muotoon liimatuista vaahteraviiluista tai muista komposiittimateriaaleista.


Longboard suomi alkaen €. Valtava valikoima longboardeja ja tarvikkeita nopealla toimituksella! Pitkän matkan rullailussa on hyvä olla dropattu dekki , jossa trukit tulee dekin läpi. Se lisää potkuttelumukavuutta kun lauta on lähempänä maata ja tasapaino on helpompi säilyttää (mikä on hyvä myös aloittelijan laudassa).


Potkutteluun sopii myös hieman flexaava dekki antamaan mukavuutta rouheilla Suomen teillä.

GLOBE LONGBOARD alkaen €. Ilmoituksia yhteensä 20 Myydään käytetty, ostetaan ja rekrytoidaan. Lo scopo del Maple Drop Hammer è di essere la vostra tavola ideale per il commuting quotidiano. Grazie al deck rigido, i truck drop through e le ruote. Slalom-laudalla, joka ei varsinaisesti ole longboard -lauta, pujotellaan keilojen ohi ja lasketaan suoritukseen kulunutta aikaa.


Pääsääntönä on, että joustava eli flexidekki on hyvä kruisailussa ja kevyessä karvailussa. Kovemmassa vauhdissa, haastavammassa ja teknisemmässä lonkkaroinnissa jäykkä dekki on parempi. Roiskevesitiivis IP5 napamoottoritekniikka.


Blind Skateboards offers a huge selection of Blind Skateboard Decks with Free Shipping available at Warehouse Skateboards.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit