tiistai 15. elokuuta 2017

Palkkatodistus rakennusliitto

Suojaa vesisateelta, suojaa repeytymiseltä. Monien rakentajien mielestä paras ja halvin ratkaisu! Jo Tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.


Rakennusliitto on sopinut työnantajaliittojen kanssa työehtosopimuksilla minimiehdoista, joilla rakennusaloilla tehdään työtä. Työehtosopimuksissa määritellään mm. Hakemuslomake Ansiopaivarahahakemus uusi 23. Ansokan_om_inkomstrelaterad_dagpenning uusi 23. Miksi tunnistautumistapa muuttui?


Työnantaja on velvollinen palkanmaksun yhteydessä antamaan työntekijälle palkkalaskelman (käytetään myös nimeä palkkatodistus , tai arkikielessä myös palkkakuitti). Palkkalaskelmaa voidaan käyttää palkkatodistuksena, jos siitä käy ilmi vaadittavat tiedot. Puutteellisesti täytetty palkkatodistus viivästyttää päivärahahakemuksen käsittelyä. PALKKATODISTUS Tutustukaa sivun ohjeisiin. Todistus osallistumisesta työllistymistä tukevaan toimintaan.


Palkkatodistus lähetetään työntekijän omaan työttömyyskassaan. Työllistymistä tukevan toiminnan järjestäjä (esim. kunta tai ammattiliitto) täyttää työttömyyskassaa varten aktiivisuusedellytyksen seurantaa varten. Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Tarvittavat tiedot. Selvitys viikottaisista työtunneista.


Poissaoloilmoitus te-palvelusta. Lähetä liitteet työttömyyskassalle. Liitteiden tulee olla joko pdf-, jpeg-, png- tai tiff-tiedostoja. Voit lähettää enintään liitettä kerrallaan ja niiden yhteenlaskettu enimmäiskoko on megatavua. Jos tarvitsemme palkkatodistuksen pidemmältä ajalta, pyydämme sen erikseen.


Teollisuusliiton tavoite on edistää työntekijöiden oikeuksia ja hyvinvointia työelämässä. Liiton neuvottelemat työehtosopimukset määrittelevät palkkaperusteet, maksettavan palkan vähimmäistason sekä muut työsuhteessa noudatettavat ehdot. Lomauttamisella tarkoitetaan sitä, että työnantaja saa työsopimuslaissa määriteltyjen ehtojen täyttyessä keskeyttää työn ja palkanmaksun, ja työntekijä työn tekemisen, vaikka työsuhde pysyy voimassa. Liitteet voi lähettää eAsioinnissa tai postitse. Lakot ja ansiopäiväraha.


Lakkokierrokset ovat alkaneet ja kevään aikana niitä on odotettavissa lisää. Työtaistelutoimenpide, jolla on vaikutusta sinun työehtoihisi estää ansiopäivärahan maksamisen toimenpiteen ajalta. Palkkakuitti kertoo, kuinka paljon saat palkkaa. Työnantajan täytyy antaa palkkakuitti aina, kun se maksaa palkkaa sinulle.


Laske palkka helposti. Nettopalkka on siis se summa, jonka saat pankkitilillesi. Ilmainen palkanlaskentaohjelma. Kopio työtodistuksesta, jos olet kokonaan työtön. Kopio irtisanomisilmoituksesta tai lomautusilmoituksesta.


Jos täytät palkansaajan tai yrittäjän työssäoloehdon, sinulla on oikeus peruspäivärahaan. Mikä on työssäoloehto? Jos sinulla ei ole oikeutta peruspäivärahaan, sinulla voi olla oikeus työmarkkinatukeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit