maanantai 28. elokuuta 2017

Costa rica blogi

Sain nukuttua pätkissä muutaman tunnin, mutta vaikeaa se oli,. It all started about years ago with an amazing two-week vacation. Värikkäät iguanat matelevat kieliään lipoen papukaijojen ja pelikaanien lennellessä yläilmoissa ja kuherrellessa palmujen oksilla. COSTA RICA MATKAILUMAANA Viidakoista vuoristoihin Väli-Amerikassa Nicaraquan. Costa Ricassa ihminen ja luonto ovat yhtä.


Lisäksi maa on varsin kehittynyt turismissa ja näin ollen aktiviteettien turvallisuuteen on panostettu paljon.

Pelaamissaan 73:ssa maaottelussa syntyi komeat maalia. Legendan työpesti jäi kuitenkin varsin lyhyeksi, sillä hän päätti erota heti skandaalin vuoksi. Meriharakka- blogi on seniori-ikäisen pariskunnan pitämä matkablogi.


Olen Tiina, 23-vuotias ympäristöalan opiskelija. Maabongaus on meidän matkailulajimme eli tarjoamme juttuja koko maailmasta. Salasanasuojattu blogi. Tämä blogi on salasanasuojattu.


Blogia on mahdollista lukea vain blogin kirjoittajan antamalla lukijasalasanalla. Muistikuvat ovat alkaneet jo hieman hämärtyä, mutta mikään ei voi hämärtää mielikuvaa ja muistoja tuon maan kauneudesta ja monipuolisuudesta.

Sen hieno valikoima nähtävyyksiä sisältää tulivuoria, trooppisia sademetsiä, mahtavia vesiputouksia ja kuvankauniita hiekkarantoja. Minulla oli yhtäkkiä kädessäni lentoliput, ja muutaman viikon yrittämisen jälkeen tililläni oli tarvittava summa rahaa. Noh, ei kai tssen ihmeempitarvitse kuvailla. Olen Iina ja blogin aiheena tulee varmasti hyvin pitkti olemaan tuleva vaihto-oppilasvuosi. Joten, se siit Enjoy.


San Josen lentokentällä vastassa oli lämmin trooppinen tuulenvire, joka tuntui miellyttävän pehmeältä vasten lentokoneessa kylmettynyttä ihoani, ja taksiin hypätessäni ympäriltä… 16. But it also has the dark side of poverty, people surrounding their homes with iron bars and barb wires. People have no infrastructure, roof made of corregated metal and schools that are too far for kids to walk to. Basically a country with no middle class.


Urbaani viidakkoseikkailijatar on matkablogi tai ehkä enemmänkin matkailijan lifestyleblogi. Blogissa seikkaillaan kaupungissa ja luonnossa, lähellä ja kaukana. Matkatoimisto Mandala Travel - Näe maailma omin silmin. Toteuta villeimmätkin matkaunelmasi turvallisesti suomalaisen matkatoimiston, Mandala Travelin, kautta. Toimituksen blogi.


Juhlava perunakeitto. Väsymys, harmitus, tunteet, syöminen ja arjen. Vilma kirjoitti jonkin aikaa sitten unelmista ja tavoitteista tekstin, johon samaistuin paljon.


Hän kertoi, että unelmat ja tavoitteet ovat ne, jotka saavat aamulla sängystä ylös ja tuovat mieltä asioihin. Viime kesän kuukauden automatka sisälsi sekä minulle että Hemmolle uuden vieraillun maan, Andorran.

Ajelimme sinne upeaa maisemareittiä Baskimaan San Sebastiánista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit