tiistai 15. elokuuta 2017

Kelan kuntoutus paikat

Kela järjestää kuntoutusta kaiken ikäisille ja turvaa toimeentuloa kuntoutuksen aikana. Ammatillisen kuntoutuksen toimenpiteitä ovat esimerkiksi työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus , koulutus ja ammatilliset kuntoutuskurssit. Voit hakea nuoren ammatilliseen kuntoutukseen ilman lääkärinlausuntoa, jos olet – 29-vuotias ja tarvitset tukea jokapäiväisen elämän erilaisiin haasteisiin.


Kelan asiakkaana voit hakeutua yksilöllisiin palveluihimme jatkuvasti. Palvelutarjontaamme kuuluvat ammatilliset kuntoutumisselvitykset sekä työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus. KIILA- kuntoutus Ammatillinen kuntoutusselvitys. Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus.


Työntekijän voi olla vaikea myöntää työpaikalla kuntoutuksen tarvetta, vaikka ammatilliseen kuntoutukseen on subjektiivinen oikeus, jos kriteerit täyttyvät. Meille voit hakeutua kuntoutukseen esimerkiksi Kelan , Valtiokonttorin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksaen. Kelan itsensä järjestämistä kursseista löydät tietoa myös Kelan sivuilta. Kannattaa tutustua myös kuntoutuslaitosten omilla verkkosivuilla olevaan tarjontaan.


Kursseilta saat tietoa sairaudestasi, vertaistukea sekä tukea arjen toimintoihin ja niistä suoriutumiseen. Kuntoutushakemus Kelalle on myös mahdollista tehdä verkossa. MONIAMMATILLINEN YKSILÖKUNTOUTUS. Yksilöllinen kuntoutus on tarkoitettu juuri Sinua varten!


Selkäoireisten TULES- kuntoutus - Niska- ja hartiaoireisten TULES- kuntoutus - Alaraajaoireisten TULES- kuntoutus - Työelämästä poissaolevat, yli tai alle 68-vuotiaat, TULES- kuntoutus. Kela kustantaa kuntoutuksen – sinä saat hyödyn! Kursseiltamme saat lisätietoa sairaudestasi, minkä seurauksena osaat hoitaa itseäsi paremmin ja elämänlaatusi paranee – selviydyt paremmin kotona ja työssä. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Seuraavilla kursseilla on vielä tilaa (2. tilanne Kelan järjestelmässä).


Kurssit ovat asiakkaille maksuttomia! Voit saada kuntoutuksen aikana kuntoutus - tai osakuntoutusrahaa. Se turvaa toimeentuloasi kuntoutukseen osallistumisen ajalta.


Kelan kuntoutukseen saapuvat henkilöt voivat hakea Kelasta korvausta toteutuneita matka- ja yöpymiskustannuksia vastaan. Klikkaa tästä päästäksesi Kelan sivuille kohtaan, johon voit syöttää minkä tahansa kuntoutuskurssin numeron saadaksesi kurssikohtaista lisätietoa ja mm. Yhdellä Kelan päätöksellä kuntoutujan hyväksi tehtävä työ on yhteiskunnallinen investointi. Vaikka jaksot ovat maksuttomia, niihin tulee suhtautua vakavasti ja niiden anti kannattaa hyödyntää mahdollisimman hyvin.


Tämä on kuntoutujan, perheen ja yhteiskunnan etu. Neurologisen fysioterapian asiakkaat tulevat kuntoutukseen pääasiassa Kelan , vakuutusyhtiöiden, kuntayhtymien tai sairaanhoitopiirin maksusitoumuksella. Ajantasaiset vapaat paikat paikat näet Kelan sivuilta tästä linkistä. Kirsi Kinnunen, psykiatrinen sairaanhoitaja puh. Tule kuntoutumaan ja rentoutumaan!


LISÄTIETOJA: Laura Katisko, palveluohjaaja puh. Kelan KIILA-kuntoutuksen tavoitteena on parantaa työntekijöiden työkykyä ja tukea pysymistä työelämässä. Toimin ryhmänvastaavana sairaanhoitajana kuntoutuskeskuksessa. Tulin taloon syksyllä -99.


Työhöni kuuluu hoitoyksikön ryhmänjohtajana toimiminen sekä hoitotyön käytännön koordinointi. Kohderyhmänä ovat reumaa sairastavat aikuiset. Edellytyksenä on, että kuntoutustarve on todettu terveydenhuollossa ja lisäksi työ‐ ja toimintakykyä voidaan turvata suunnitellulla kurssimuotoisella kuntoutuksella.


Kuntoutukseen kuuluu terveydenhuollon puolella lääkinnällinen kuntoutus ja sosiaalihuollossa vammaisten kuntoutus , päihdekuntoutus ja sosiaalinen kuntoutus. Harkinnanvarainen kuntoutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit